marmarsalehi مدیر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 عنوان انگار تو شکمم هی حباب میترکه | مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 27 پست کسی هست اقدام کرده باشه و حس کنه که هی تو شکمش حباب میترکه ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید 1396/07/06 | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانبانی عضویت: 1396/06/01 تعداد پست: 823 اره عزیزم من دیدم پریود نشدم بعد چهار روز هیچ علائمی نداشتم فقط دل درد پریودی عزیزم منم ۳۱ روزمه الان.دل درد پریودی دارمببخشیدا میزنه به و ا ژ ن م مممکنه پریود بشم؟🙁 گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود...
آریادخت عضویت: 1392/02/25 تعداد پست: 24712 عزیزم منم ۳۱ روزمه الان.دل درد پریودی دارم ببخشیدا میزنه به و ا ژ ن م مممکنه پریود بشم؟🙁 والا منم همینطور بودم ایشالا که نی نی داشته باشی
مامانبانی عضویت: 1396/06/01 تعداد پست: 823 والا منم همینطور بودم ایشالا که نی نی داشته باشی اخه ببخشیدا شما هم درد و ا ژ ن داستین؟من هی میگم نکنه پریود بشاعصاب ندارم😭😭😭😭 گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود...
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 من فکر کردم بارداری ببخشید فکر کرذم بارداری فکر میکنی بچه حرکت میکنه شرمنده نه عزیزم باردار نیستم.البته نمیدونم هنوز هستم یا نیستم دوشنبه موعدمه ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 اخه ببخشیدا شما هم درد و ا ژ ن داستین؟ من هی میگم نکنه پریود بش اعصاب ندارم😭😭😭😭 منم دقیقا همینطوریم بعضی وقتا هم حس میکنه رو سوزن نشستم خیلی احساس تیرکشیدن میکنم ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
آریادخت عضویت: 1392/02/25 تعداد پست: 24712 نه عزیزم باردار نیستم.البته نمیدونم هنوز هستم یا نیستم دوشنبه موعدمه ایشالا که هستی
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 شروع اسهاله یک هفته اخه عزیزم؟ ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 ایشالا که هستی مرسی عزیزم دعا کن لطفا ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 ترکیدن حباب در شکم جز علائم بارداری نیست میدونم عزیزم به باداری اصلا کار ندارم میخواستم ببینم کسی این حس رو داشته و علتش چی بوده ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
marmarsalehi مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 336 گفتم چون اقدام کردم یهو مشکلی پیش نیاد واسم ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید