2777
2789
عنوان

خیلی خجالتی و بی سر و زبونم

120 بازدید | 8 پست

من ی سگ دارم ک هنوز واکسناش کامل نخورده و چن روز پیش چندنفر اومدن دست زدن بهش در حالی ک دکتر گفته بود اگه دست آلوده بهش بخوره ممکنه مریض بشه با ی حرکت کوچیک منم داشتم سکته میکردم همون لحظه اصلا زبون نداشتم چیزی بگم یا دوباره یکی دیگه ازم اجازه گرفت ک دست بزنم به سمت منم تو رو دربایستی موندم کلا تو همه مراحل زندگیم همینطوریم و بعدش خود خوری میکنم دارم دیونه میشم اصلا زبون ندارم تو سری خورم نمیدونم باید چیکار کنم فقط میخوام یخورده پررو باشم مثل بقیه ک حرفشونو رک میزنن الان چند شبه خواب ندارم نمیدونم چطوری جواب بقیه رو بدم و رک حرف بزنم لطفا شما ی کمکی بکنید بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط کافیه خودتو مهمتر از هرکس دیگه بدونی و ناراحتی و... دیگران برات مهم نباشه

تجربه ثابت کرده مردم باید ازت بدشون بیاد باید باهات احساس راحتی و صمیمیت نکنن اینجوری بهت زیاد احترام میزارن 

پس اول خودت بقیه به جهنم

عزیزم فقط کافیه خودتو مهمتر از هرکس دیگه بدونی و ناراحتی و... دیگران برات مهم نباشهتجربه ثابت کرده م ...

اره بخدا این درسته تو ذهنم با بقیه رک حرف میزنم ولی وقتی تو موقعیتشم اصلا انگاری بلانسبت ی خری نشسته اونجا هرچی میگن هیچی نمیگم

اره بخدا این درسته تو ذهنم با بقیه رک حرف میزنم ولی وقتی تو موقعیتشم اصلا انگاری بلانسبت ی خری نشسته ...

توی چنین موقعیتی چشماتو ببند و حرف دلتو بزن بار اول و دوم تن و بدنت میلرزه شاید خیس عرق و شرم بشی ولی کم کم درست میشه 

یه عادته که باید تغییر کنه

منم تعارفیم

اما کم کردم رابطمو با بقیه که اذیت میشدم

مثلا هر کس میومد خونه میرفتم از چیزایی نویی ک داشتم بهشون میدادم

خیلی وقت این عادت زشتمو ترک کردم

بعدش همونجا اصلا محلم نمیزاشتن

احساس حقارت میکردم که انکار برام وظیفه شده بود 

رابطمو قط کردم حتی شماره هاشونو جاییم کسی بیینم چیزی نمی‌دم مگه خیلی خاص باشه واسم