2777
2789
عنوان

آدمای سمی

56 بازدید | 5 پست

یکی از فامیل هام بهم ضربه بزرگی زد برای همیشه از زندگیم انداختمش بیرون

یکی دیگه از فامیل هام هم همیشه بهم زخم زبون میزد،پشت سرم توطئه می کرد، برام حرف در میاورد اونم گذاشتم کنار

با همه شون فقط دو کلمه صحبت میکنم سلام، خدافظ 

نه خونه شون میرم، نه دعوت میکنم خونم بیان

قبلا هر چقدر ازشون ضربه می خوردم بازم به رفت و آمد و حرف زدن باهاشون ادامه میدادم

اما بعدا فهمیدم عمر خیلی کوتاهه، نباید روح و روانم رو آزار بدم بخاطر ناراحت شدن یه عده

الان فقط خودم مهمم به علاوه آدمایی که باهام محترمانه و خوب رفتار میکنن و حد خودشون رو میدونن

از وقتی اینجوری رفتار میکنم حالم خیلی خوب شده

به شمام توصیه میکنم اینجور آدمای سمی رو از زندگی تون بیرون کنید

نمیشه براکه فامیل شوهرن و مثل کنه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم همین کار رو کردم والان خیلی راضیم دور برم آدم حسود بود که از زور حسودیش یکی دیگه روهم با خودش همدست کرده بود و تومهمونی ها علنا من رو مسخره میکرد و کم محلی میکردن 

پشت سرم حرف میزد الان گذاشتمشون کنار خیلی خیلی راحتمم

و خدایی که به شدت کافیست…🩵
برای منم یکی شون فامیل شوهر بود۱۵ سال عذابم داد از ترسم هیچی نمی گفتمولی صبرم تموم شد

مثلا مادرشوهر

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم