2777
2789
عنوان

هعییی بابت قدم خیلی ناراحتم بیاید بگید قدتون چنده🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی قبلا خواستگارام هم خیلی حساس بودن رو قدم ینی بعضی هاتون بخاطر همین مورد پا پس می‌کشیدن

خب برای بعضیا مهمه 

عزیزدلم اونی که برای تو باشه و واقعا دوستت داشته باشه قد براش اهمیتی نداره، ضمن اینکه بازم تکرار میکنم قد ۱۵۵ کاملا نرماله 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

من ۱۷۷ . بابت سلامتی‌ت شکرگزار باش. حالا مثلا بلند بودی چه اتفاق خاصی میفتاد. تو ای دنیا هیچ کس همه چیزو با هم نداره. خلاصه همیشه یه جای کار همه آدما می‌لنگه.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
درسته ولی خب تو جمع دوستام همشون ۱۶۰ به بالا هستن ینی فسقلی شون منم

منم همیشه فسقلی جمع دوستام بودم😍

گاهی عقده ای ها بهم تیکه مینداختن، چون فکر میکردن من از قدم ناراضی ام و با این حرفا میتونن ناراحتم کنن

ولی من هیچوقت از اینجور حرفا ناراحت نشدم 

خودمم نمیدونم چرا ولی هیچوقت حس بدی نداشتم و اتفاقا برعکس همیشه حس کیوت بودن داشتم😍

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

۱۶۶

وزنم ۶۱

راضیم خدا رو شکر

ی کوچولو کوتاهی 

ولی نگران نباش،خدا رو شکر سالمی

و صد البته پسرایی ک ب قدت بخورن هم هستن،نگران ازدواج نباش

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
خوشبحالت والا 🥲 کاشکی من حداقل ۱۶۵ بودم ... 🚶🏻‍♀️

ارثی کوتاه قد دارین؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم