2777
2789

جواب پدرش میده واحترامش نگه نمیداره وپدرشم کتکش میزنه چیه؟بنطرتون مقصراول کدومه؟مثلا پدردخترش دعوامیکنه دخترم برمیگرده جوابش میده پدره هم کتکش میزنه،بهترین راه برخورد چیه که اوصاع بدترازاین نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره پدر که دخترشو دعوا کرده بخاطر چیه.. حتما عصبانی شده. اول ریشه یابی بشه.. بعد میتونن حل کنن مسئله ارو نه اینکه بی احترامی بشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
مقصر پدراصن تو بگی بدترین کاردنیابازم حق اینو ندازه دخترشو بزنهخیلی ادمه از قدرت منطقش استفاده کنه ب ...

بله حق باشماست ،اینطوری پیش بره دختره روز به روز لجبازترمیشه 

پدره اروم باشه اوضاع درست میشه ولی به نظرم قبل بچه دار شدک رو عصاب و رفتارتون کار کنین تا یه بچه انق ...

اره واقعا باقسمت دوم حرفتون شدیدا موافقم ولی متاسفانه هیچکس رعایت نمیکنه واکثرا همین طور دلی بچه دارمیشه

اره واقعا باقسمت دوم حرفتون شدیدا موافقم ولی متاسفانه هیچکس رعایت نمیکنه واکثرا همین طور دلی بچه دار ...

بچه چیزیو که میبینه تو خونه رو یاد میگیره 

شما شبو روز از احترام و مهربونی حرف بزن  اون بچه یاد نمیگیره اما کافیه در روز احترام بزارین و تو روزای سخت مهربون باشین بچه چیزیو که میبینه یاد میگیره 

همین دختر ۱۳ ساله بیست سال دیگه بشه مادر بچه خودشباید اول رو خودش کار کنه و بعد مادر بشه