2777
2789

بذار بعد تولدش بخر چه عجله‌ای هست برای خرید 

همون ضروری ها رو بخر مثل لباس و حوله و... بقیه اش بعد به دنیا اومدنش با حوصله بخر

‌بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هشت ماهگی پام شکست نتونستم برم خرید حضوری همهههههه رو از اینستاگرام خریدم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

والا من حاملگی معمولی داشتم اینترنتی سفارش دادم همه رو فقط بزرگارو حضوری خریدم چه کاریه سلامتی بچه و خودت مهم تره اووو تا عمر داری میخای براش لباسو وسیله بخری الان واجبارو با گوشی بزن ایشالا دنیا که امد همرو میرین میخرین

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

سیسمونی چیه دیگ الان فقط باید بفکر سلامتی خودت و بچت باشی

و اینک الان گوشیا هس تو دیوار .توی ترب .دیجیکالا بچرخ اینترنتی خرید کن حتمن ک نباید حضوری باشه 

من توی تلگرام یه کانال ب اسم نی نی حورا دارم انواع لباسا و میزاره 

من گهواره خریدم ازش 

انشائ الله بحق علی اصغر امام حسین بچتونو سالم بغل بگیرین

منم بعد ۹سال باهزاربدبختی و ای وی اف باردارشدم الان ۵ماهه ینی ب جرات میگم مزخرفترین دوران زندگی همین بارداری ازاول تااخر استرس هیچی از این دوران لذتی نمیبری جز استرس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
هزار تا فکر تو سرمه بلخره میگم من لاغرم گنجایش نداره شکمم

منم استراحت بودم کلی از وسایل حتی وان حموم حوله، اسباب بازی لباس همرو اینترنتی از سیسمونی آقا بزرگ گرفتم خیلی راض بودم. هفته ی آخر که دیگه استراحت تموم شد رفتم تخت یه ذره لباس دیگم گرفتم نگرانی نداره به بچت فکر کن عزیزم. 

نه بابا من 13 هفته 50 کیلو بودم 🤭🤭🤭شب قبل زایمان شدم 70 کیلو نگران نباش پسرم 3200 بود. تازه کسی منو میدید باور نمی‌کرد ماه آخر همه میگفت 5 ماهته.

چه قدر استرس الکی داری دختر 

من برات بگم از خودم ببینم دیگه شما امیدوار میشی 

ببین من اولین حاملگی سقط شد ۴۰ روزه 

دومی ۳ ماهگی قلبش ایستاد سقط شد بماند دردسر واذیتهاش 

سومی که دخترم هست الان ۵ سالش سر اون رحمم باز شد ۱۶ هفتگی عمل سرکلاژ شدم قبلش همش خونریزی داشتم

دیگه استراحت مطلق بودم تا ۹ ماه و اینکه فقط ذسشویی فرنگی میرفتم و حمام رو یه چهارپایه می‌نشینم مادرم لیفم میکرد خیلی مواظب بودم هرمز دو تا آمپول دور ناف میزدم هفته یه دونه آمپول عضلانی برای سقط نشه و هر شب شیاف پروژسترون 

بماند ۴ ماه اول ویار وحشتناک داشتم و چه اتفاقاتی برام افتاد ولی الهی شکر تو ۳۸ هفته سزارین شدم دخترم عین فرشته تپلی سفید خوشگل بود باورم نمیشد بچه منه😄

و سیسمونی منم حسرتش داشتم ولی همش آنلاین سفارش دادم انقد لذت داشت که نگم برات تازه کلی الکی خریدم گفتم چه اشتباهی کاش فقط دو دست بیمارستانی می‌خریدم بقیش حضوری خریده بودم 

خلاصه الان بعد ۵ سال باردار شدم و متاسفانه در همون حین که فهمیدم باردارم پدرم از دست دادم ناگهانی و ضربه بدی خوردم ۳ ماه اول هم غمدار بودم هم ویار وحشتناک با دارو اعصاب روز شب میکردم تا دیگه وارد ماه ۶ شدم بهتر شدم و تونستم رو خودم کنترل داشته باشم هر چند از درون داغونم ولی الهی شکر سر این بچم سرکلاژ شدم ولی قشنگ از ۵ ماهگی همه کارام خودم میکنم بیزون میرم جارو ظرف شستن یعنی بهت بگم فعالیت وحشتناک بالاست چون وسواسی هستم 😄 الهی شکر دیگه  ۱ ماه مونده فقط دعا میکنم سالم بیاد شما ببین بقیه این روزا رو گذروندن استرس داشته باشی میگذره پس سعی کن کنترل کنید 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

اصلااااا ربطی به لاغری نداره دوستم خیلی لاغر بود باردار شد دوقلو ما می‌گفتیم مگه میشه 

شکمت به کمرت چسبیده اینا چطور رشد میکنن کار خدا بسلامتی زایمان کرد و الان بچها سه سالشونه....خودتو سرگرم کن ببین با چی آرامش میگیری بعد عادت میکنی من کل 9 خونه بودم فقط برا دکتر رفتن بیرون میرفتم الان بهترین خاطراتم شده