2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون شور ذوقی ک داشتم برا خرید و دیدنش پس چی

میاد میبینیش 

الان اکثریت مردم خریدهاشون اینترنتی انجام میرن

میگردی تو اینترنت 

درموردش تحقیق میکنی 

و بهترین چیز انتخاب میکنی

بری مغازه هرچی جلوت گذاشتن فقط از ظاهر خرید میکنی 

این فرصته 

از کجا فهمیدی ک بچه پایینه ؟ من وقتی راه میرم یا یکم کار میکنم انگار بچه وسط پاهامه

من پریروز اول از سوزش ادرار شروع شد بعد ک میرفتم دستشویی انگار یه چیزی داشت ازم میومد پایین خیلی زور فشار بهم میومد بعد چند بار رفتن دسشویی لکه بینی پیدا کردم ارژانسی رفتم دکترم سونو اینا دادن گفت 3سانت باز شده دهانه رحمت ارژانسی عمل شدم 

عزیزم چیزی نمونده ب امید خدا ب دنیا بیاد انقد دنبالش میدوی این استراحت برات شیرین میشع

برام دعا کنید ب سر ببرم مامانمو شوهرم هی حساب میکنن میگن 120روز دیگس تا زایمانت 

میاد میبینیش الان اکثریت مردم خریدهاشون اینترنتی انجام میرنمیگردی تو اینترنت درموردش تحقیق میکنی و ب ...

برام دعا کن من حاظرم همه اینارو تحمل کنم خواهر که دخترمو تو بغلم بگیرم

22,هفتم

خداروشکر کن ک دیر نشده بود و استراحت کن منم چند روزی هست ک دهانه رحمم باز شد ولی دیر شده بود و کیسه اب اومد تو واژن و ..... اصلا به خرید و اینا فکر نکن فقط استراحت کن و خداروشکر کن

من به چشم خویشتن دیدم که جاااانم می‌رود...💔