پریروز عمل سرکلاج کردم دکتر گفت باید استراحت مطلق باشی تا زایمان چون امکان داره بخیه باز شه انقدر امپول ضد سقط شیاف داده خیلی نگرانم .. من لاغر خودم از وقتی حامله شدم رحمم تا هفته ۲۲تونست رشد کنه بعد فشار اومد دهانه رحمم کوتاه شد ارژانسی عمل کردم الان هیچی از وسایل بچمو نگرفتم مامانم میگه خطر داره تو ب فکر بچت باش میرم لباس تا ۴۰روزگیش همین نخی ها رو میگیرم وقتی بدنیا اومد ایشالاه باهم میریم کمد ایناشو میگیریم دلم گرفته خیلی بالای نافم جایی عمل دارم سر تا سر شکمم صاف برا فدق دیافراگ تو ۱سالگی انجام دادم این جایی بخیه مانع میشه شکمم بیشتر رشد کنع هی میاد روبه پایین نگرانم خیلی بخیه باز شه یا رحمم پاره بشه دکتر دید گفت ربطی نداره کاریش نداره چکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کجا فهمیدی ک بچه پایینه ؟ من وقتی راه میرم یا یکم کار میکنم انگار بچه وسط پاهامه
من پریروز اول از سوزش ادرار شروع شد بعد ک میرفتم دستشویی انگار یه چیزی داشت ازم میومد پایین خیلی زور فشار بهم میومد بعد چند بار رفتن دسشویی لکه بینی پیدا کردم ارژانسی رفتم دکترم سونو اینا دادن گفت 3سانت باز شده دهانه رحمت ارژانسی عمل شدم
خداروشکر کن ک دیر نشده بود و استراحت کن منم چند روزی هست ک دهانه رحمم باز شد ولی دیر شده بود و کیسه اب اومد تو واژن و ..... اصلا به خرید و اینا فکر نکن فقط استراحت کن و خداروشکر کن