2777
2789
عنوان

به نظرتون این خواستگار عجیب نیست

249 بازدید | 16 پست

چند روز پیش خواهر و مادر پسر اومدن حرف زدیم و اینا بعدش خواستن که موهامو ببینن

فرداش بازم اومدن با پسرش که حرف بزنیم و مادرش خواست که هیکلمو ببینه

خود پسره هم آدم زندگی به نظر می‌رسید و تقریبا با اکثر معیار هام جور بود 

ولی خیلی زود جوش خورد و بعد یک ساعت و نیم حرف زدن مامانش به زور جمعش کرد بردش 

به نظرتون طبیعیه انقد زود جوش بخوره؟!

تازه اخلاف سنیمون هم ۸_۹ ساله زیاد نیست؟

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

براش ظاهر مهمه . اگر عاشق شخصیتت بود اینقدر ظاهرتو نگاه نمی‌کرد. من اینو توهین تلقی میکنم این بستگی به روحیات شما داره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرچی جوش خورد؟

این مهمه

ولی خب همین واکنشش یعنی بخودش مسلط نیست و ازیناست ک زود از کوره در میره

این گوی و این میدان

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
واسه چی جوش اورد

نه جوش نیوورد منظورم اینه مچ شدیم 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

براش ظاهر مهمه . اگر عاشق شخصیتت بود اینقدر ظاهرتو نگاه نمی‌کرد. من اینو توهین تلقی میکنم این بستگی ...

ظاهر هم مهم 

ظاهر باید به دل بشینه این اولین پله است اگه به دل بشینه 

میرن سراغ سایر موارد 

چرا توهین باشه

ظاهر هم مهم ظاهر باید به دل بشینه این اولین پله است اگه به دل بشینه میرن سراغ سایر موارد چرا توهین ب ...

درسته گلم ولی دیگه یه چیز کلی از روی لباس میشه تشخیص داد نمیشه  قرار اول گفت مانتوتو دربیار ببینم یا موهاتو ببینم . 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
براش ظاهر مهمه . اگر عاشق شخصیتت بود اینقدر ظاهرتو نگاه نمی‌کرد. من اینو توهین تلقی میکنم این بستگی ...

بهم خیلی بر خورد و میخواستم بگم نیان ولی مامانم گفت حق داره بخواد هیکل عروسش رو ببینه 

وقتی هیکلم رو دید گفت ظریفی یکم تپل تر شو 

گفتم هیکلمو دوست دارم 

خودش ادامه داد که اخلاق براش مهم تر از هیکله و این به خودم و پسرش مربوطه

ولی زیاد حرفشو باور نکردم😕

سرچی جوش خورد؟این مهمهولی خب همین واکنشش یعنی بخودش مسلط نیست و ازیناست ک زود از کوره در میرهاین گوی ...

یعنی میگین چون زود باهام مچ شد به خودش مسلط نیست؟!

بهم خیلی بر خورد و میخواستم بگم نیان ولی مامانم گفت حق داره بخواد هیکل عروسش رو ببینه وقتی هیکلم رو ...

خب هیکل کلی از رو لباس معلومه خیلی زشته جلسه اول اینطوری گفتن

خب هیکل کلی از رو لباس معلومه خیلی زشته جلسه اول اینطوری گفتن

یه لحظه حس ماشین جوجه کشی بهم دست داد

یه چیز دیگم بگم که هیکل دخترشون دوبرابر منه و زنونست با اینکه عقدن 

برای همین من به نظرشون زیادی ظریف میام 🤧

یعنی میگین چون زود باهام مچ شد به خودش مسلط نیست؟!

نه میگم زود جوش آورده عصبانی شده یعنی تو شرایط سخت نمیتونه بخودش مسلط باشه یا من اشتباه از حرفت برداشت کردم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
نه میگم زود جوش آورده عصبانی شده یعنی تو شرایط سخت نمیتونه بخودش مسلط باشه یا من اشتباه از حرفت بردا ...

مشکل من با زود مَچ شدنشه چون طبیعی نیست پسر تو جلسه اول از خانم خوشش بیاد