2777
2789
عنوان

خانوما برای ازدواج

268 بازدید | 12 پست

مجردم ۲۹سالمه خواستگار ندارم اصلا واقعا چیکارکنم ادم اجتماعی هستم شاغلم تک فرزندم قیافه ام معمولیه ولی هیچ کس سمتم نمیاد حتی برای دوستی چه برسه به ازدواج😔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی خیالش باش منم ۳۲ سالگی ازدواج کردم البته قبلش یه ازدواج ناموفق داشتم ولی هیچ وقت نمیگم برا فلان ک ...

فامیلامون همه ازدواج کردن از دوستامم فقط من مجردم احساس میکنم دیرشده 

فامیلامون همه ازدواج کردن از دوستامم فقط من مجردم احساس میکنم دیرشده

فامیلای منم از من کوچیکتراش الان دوتا بچه دارن من تازه باردار شدم بشینم بگم دیر شده نه این طور نیست هر کس برنامه ها و شرایطش یه جور پیش میره سن خاصی برای کاری تعریف نشده

همکارام چند مورد معرفی کردن ولی ازهمه لحاظ باهم جور نبودیم رد کردم

عجب، منم هرکس ازدواج کرده رو دیدم یا خودش پیدا کرده یا راوی داشته، خیلی دیدم افراد مذهبی زودتر براشون خواستگار پیدا میشه چون توی جاهای مذهبی کسایی که میخوان ازدواج کنن بیشترن، خیلی ندیدم پسری مستقیم بره به دختری برا ازدواج پیشنهاد بده 

عجب، منم هرکس ازدواج کرده رو دیدم یا خودش پیدا کرده یا راوی داشته، خیلی دیدم افراد مذهبی زودتر براشو ...

من هم مکان مذهبی میرم هم جشن و تولدو ... کلا اجتماعی هستم معرفی میکنن متاسفانه بهم نمیخوریم

من هم مکان مذهبی میرم هم جشن و تولدو ... کلا اجتماعی هستم معرفی میکنن متاسفانه بهم نمیخوریم

با کسایی که بهت معرفی میشن میری سرقرار حرف بزنی؟ ببین اگه از روی عکس و چیزایی که بقیه تعریف میکنن تصمیم میگیری نباید اینطوری باشه باید خودت ببینیشون

اره حرف زدم چند نفرو هم معرفی کردن میشناختم

خب پس آدم حسابی نبودن 

طوری نیس عزیزم دیر نشده که من عمم ۳2 سالگی ازدواج کردن با کسی که از همه نظرات سطحش بالاس از ادب و خانواده تا چیزای کوچیک چون عمم روی خودش خیلی کار کرد شخصیتشو ساخت و ازدواج کرد، شمام حتما آدم مناسب خودتو پیدا میکنی فعلآ روی خودت تمرکز کن.