2777
2789

هر چی تاپیک میبینم همه یا میگن شوهرم فلانه فلان میگه فلان کرده نامزدم فلان گفت دوست پسرم فلان دوست داره 

( میدونم طبیعیه این چیزا حتی تو تاپیکای خودمم هست که حتی بخاطر شکست عاطفی که خوردم بعد یکسال اشک میریزم ) 

ولی میگم چرا کسی تاپیک شغل درس ورزش موسیقی و ... نمیزنه 

کل دغدغه ها شده همسر 

من فکر میکردم باید تو زندگی هم شغل داشت هم درس هم ... و در کنار اینا همسر هم داشت با لین تفاوت که الویت داشته باشه به بقیه وجنات زندگی 

ولی انگار کل دغدغه میشه همسر 🙂 

میدونم میتونم نبینم تاپیکارو ولی خب دیدم 😅

با اجازه استاتر 

قصد داریم باهم و درکنار هم بترکونیم 💥

تدریس دروس از کلاس اول تا نهم پذیرفته میشه با تمام نکات و سوال و پشتیبانی ساعتی 60هزارتومن 

و مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی هفته ای 80تومن 

باهم پیشرفت کنیم 

زیر قیمت برااینکه همه در هر توان مالی بتونم استفاده کنن 

تخفیف هم داده می شود برای جلسات عمده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اجازه استاتر قصد داریم باهم و درکنار هم بترکونیم 💥تدریس دروس از کلاس اول تا نهم پذیرفته میشه با ...

وای خدا هر تاپیکی رفتم این تبلیغ هست 🤦🤦

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
حق بود 🤦🏻‍♀️😅

ن همه اینجور نیستن مثال من خودم میتونستم با رشوه برم تو گروه همسنای خودم درسمو ادامه بدم شوهرم نزاشت فقط بخاطر متعصب بودنش.

و بعدش گفتم ولی دیگ بعد ازدواج باید برم گرافیک گفت باشه ولی بازم نزاشت فقط بخاطر اینکه اونحا پسر هم هست.الانم میگ استاد خانم پیدا کن برو منم موندم چجوری پیدا کنم