2777
2789

دوست پ سرم از خاب بیدار شده بود زنگ زدم راجب موضوعی ک دیشب پیش اومد داشتم باهاش اروم صحبت میکردم یهو عصبی شد ب خودم و مادرم بی احترامی کرد 

چون حالم بد بود بیرون بودم ی ساعت دو ساعت تو پارک نشسته بودم تا حالم خوب بشه وقتی فهمید عصبی شد چون از اون پارک خوشش نمیاد و کلی چرت و پرت گفت و سرم داد زد بعد میگه شبا میرم دور دور شبانه منم گفتم هر غلطی میخای بکن برام مهم نیس

بعدش قطع کرد گوشیو پیام داد گفت عصبی شدم چون گشنمه تازه از خاب بیدار شدم

از دیشب تا همین الان خاب بود

حالم دیگ داره ازش بهم میخوره ی روانیه بخام کات کنم سریع میاد تو کوچه ابرو ریزی میکنه

من گشنم میشه خون جلو چشام و میگیره هیچکس باهام حرف نمیزنه تا غذا بهم بدن اروم شم 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
من گشنم میشه خون جلو چشام و میگیره هیچکس باهام حرف نمیزنه تا غذا بهم بدن اروم شم

ولی بهم قول داده بود دیگ هیچوقت بی احترامی نمیکنه حق نداشت اینجوری حرف بزنه💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه روانیه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

ولی بهم قول داده بود دیگ هیچوقت بی احترامی نمیکنه حق نداشت اینجوری حرف بزنه💔

پس بلاکش کن بنظرم تا هروقت ادم شد انبلاک کن 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
با هیجاش مشکل نداشتم تا رسید به اون قسمت که گفتی میاد تو کوچه ابرو ریزی میکنه این ادما رو نمیشه روشو ...

یبار اومد تو کوچمون خودش و ماشین داشت اتیش میزد خستم کرده دیگه

به نظر خودت نرماله؟ اطرافیانت از خواب بیدار میشن حمله میکنن؟! حالا گیرم اینم عادی باشه کسی که تهدید به آبروریزی میکنه آدم نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.