2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنی خبهرچی التماس کنی بیشتر تهدیدت میکنه چون ضعفتو دیده بگو هر گوهی میخای بخور بعدم حتما بر ...

شنیدم طرف خانمه ،،،،حتی با دوست پسرش رابطه داشته ......رفته پلیس فتا به دلیل تهدید طرف مقابل و گرفتن باج و اینا قشنگ جمعش کرده بودند 

به گوه خوردن افتادم ایقذ التماسش کردمممممم اما خیلی بی رحمه کثاقت

بله دیگه التماست رو وترست رو دیده و بخودش جرات تهدید بیشتر داده

گلم ازاین ماجرا بوی خوبی ب مشام نمیاد

ممکن وحتما ازت رابطه بخواد

عزیزم نترس برو پیش پلیس

اگه کسی هست ک می تونی بهش اعتماد کنی و پشتت باشه مادر پدر برادر یا ... با اون برو پیش پلیس.

کسی غلط می کنه چشم به دختر مردم داشته باشه 

چ برسه افغانی بی همه چیز

وااای اعصابم خراب شد

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
یعنی پیداش میکنند ؟

اگر استارتر طبیعی رفتار کنه که طرف فکر کنه استارتر ازش ترسیده و می خواد به خواستش اوکی بده ... استارتر آدرس داشته باشه    ولی حتما حتما    قبلش با پلیس فتا مشورت و هماهنگ کنه..... آره میگیرنش 

بله دیگه التماست رو وترست رو دیده و بخودش جرات تهدید بیشتر دادهگلم ازاین ماجرا بوی خوبی ب مشام نمیاد ...

بخدااااا قسم دارم میمیرم از استرس مرگ جلو چشامع چجوری جلو دوستام سرم بالا بگیرم چجوری زندگی کنم 

اخه من شهرستانم اون تهرانه عوضی اگع شهر خودمون بود که میفهمیدم چیکارش کنم

طلا خانم امشب هیچ عکس العملی به افغانی نشون نده حتی تهدید نکن که بو ببره 

فردا اول وقت برو پلیس فتا همه چیز بگو شمارش بده به پلیس فتا هر چی می دونی پیام هاش نشون پلیس بده تهدیدهاش 

بگو دارم ازدواج می کنم 

بعد با مشورت و دستور پلیس فتا  اقدام کن 

طلا خانم امشب هیچ عکس العملی به افغانی نشون نده حتی تهدید نکن که بو ببره فردا اول وقت برو پلیس فتا ه ...

من واقعا توی شرایط سختی هستم مرسی که بهم قوت قلب میذی خدا خیرت بدع