من از بچگی کتک میخوردم از پدرم سر چیزهای کوچیک و حرف گوش نکردن وقتی ۶ سالم بود رفتم با یکی از دوستام رفتم توی کلوپ و بازی دیدم بعدش خوشحال بودیم وقتی بابام منو دید کمربندش در آورد و وسط خیابون منو کتک زد همیشه کنترل گر بود اجازه نمی داد هیچ جا تنهایی برم بازی کنم از خونه بیرون برم الان ۱۷ سالمه ولی الان میگن برو بیرون برو سرکار ولی من نمی تونم خونه نشین شدم دوست دارم فقط تو خونه باشم و بیرون نرم خجالتی بشم با ۱۷ سال سن از صحبت کردن بترسم وفرار کنم از ارتباطات من باید چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی زیاد درباره اضطراب تحقیق کردم درباره کمرویی تحقیق کردم کلی مقاله خودم ولی بازم انگار تاثیری ن ...
درکت میکنم.من خودمم همینطوری بودم . ولی از وقتی رفتم دانشگاه و بعدشم سرکار خیلی بهتر شدم.میدونی آدمایی مثه ما همیشه فک میکنیم بقیه خیلی بیشتر از ما بلدن و میدونن ولی ما قراره توی جمع دائم اشتباه کنیم و دیگران شاهد اشتباهات ما باشن. ولی اینو باور کن همه اشتباه میکنن و نقص دارن و اصلا نباید به خاطر نقص هایی که داریم خودمونو دست کم بگیریم.
درکت میکنم.من خودمم همینطوری بودم . ولی از وقتی رفتم دانشگاه و بعدشم سرکار خیلی بهتر شدم.میدونی آدما ...
دقیقا من همینطوری هستم همیشه فکر میکنم همینطوری هستم درحالی که کلی کتاب خوندم اطلاعات دارم ولی بازم این حس کنارم شما رشته تون هنره چی کار کردید تا حالتون بهتر شد