2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی هرشب دارم گریه میکنم و اونم بی دلیل خودم خسته شدم

حرز امام جواد بگیر

خاصیتش رو گوگل سرج بزن

خاستی در خدمتم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

توکل ب خدا کن و اینکه ذکر یونسیه خیلی خوبه

ذکر یونسیه اداب خاص داره کار هر کسی نیست باعث سنگینی میشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

ذکر یونسیه اداب خاص داره کار هر کسی نیست باعث سنگینی میشه

فکر نکنم 

من تو همینجا دیدم خیلی از خانوما بهم پیشنهاد میدن 

منم اپ زیارت عاشورارو ریختم رو گوشیم اونجا هم داره توی گزینه های ذکر شمار تسبیحات حضرت زهرا ذکر روز صلوات ذکر یونسیه 

اگر آداب داشت ب همین راحتی نمیذاشتن توی یه اپ ساده 

فکر نکنم من تو همینجا دیدم خیلی از خانوما بهم پیشنهاد میدن منم اپ زیارت عاشورارو ریختم رو گوشیم اونج ...

عزیرم گوگل سرچ برن منم مث شما فکر میکردم

باید ادم خیلی خوب و بی گناه این ذکرو بگه،  

اگه سنگینی ندیدی ادامه بده

من ک سنگینی دیدم ادامه ندادم

عزیرم گوگل سرچ برن منم مث شما فکر میکردمباید ادم خیلی خوب و بی گناه این ذکرو بگه، اگه سنگینی ندیدی ...

میگن واس شادی دل خیلی خوبه 

خوب شد الان اینو گفتید من فردا زنگ بزنم امام زاده صالح بپرسم