2777
2789
عنوان

شروط حق طلاق و ملک

118 بازدید | 5 پست

بچه ها من عقد بودم 

شوهرم تو سایتهای شرط بندی بود خونشو باخت و خودکشی کرد ی بارم‌ مواد مصرف کرد فهمیدم چن سال پیش اعتیاد ب شیشه داشته و ترککرده بوده

و اینکه بیشفعالی بزرگسالی داشته و دارو میخورده و نگفتن  اما خیلی دوسم داشت مراحل اخر دادگاه بودیم ک توافقی ‌جداشیم مهریه هم بخشیدم

اما لحظه اخر تصمیم گرفتم فرصت بدم

این‌شروط گذاشتم خیلی ناراحت شد و گف نمیتونم دوتارو بدم 

تو عشق و شرطی کردی و سنگ انداختی جلو پامون

و قبول نکرد و جداشدیم

خیلی حس بدی دارم بنظرتون باید یدونه شرط میذاشتم؟؟😔

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اصلا نباید برمیگشتی تو این زندگی حتی اگه ملک و اموالش رو بهت بده

خیلی تلاش کرد چن ماه بود بنظر میومد اشتباهی نکرده و تصمیم گزفته عوض بشه خاستم ی فرصت دیگ بدم

عذاب وجدان دارم

دوسشم داشتم 

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

ببین بخدا تنهایی شرف داره به زندگی با همچین آدمی، کاش هر کی گیر نامرد میافته بتونه طلاق بگیره و راحت شه 

منم اینروزا زندگیم خیلی بهم ریخته ست، نمیدونم اصلا چیکار کنم 😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇