2777
2789
عنوان

این چه طرز شوهر کردنه 😖😖

979 بازدید | 65 پست

یه خانمی تاپیک زده بود میگفت شوهرش زده تو گوشش و به قدری ظاهرا ضربه محکم بوده که دیگه با اون گوشش هیچی نمی‌فهمه . جالبه ازین مرد عتیقه هم بچه داره . میدونم الان به عده میگن قضاوت نکن قضاوت نکن ولی خداوکیلی خونه پدر و مجردی آنقدر بده که همچین شوهری میکنید ؟ 

خداوکیلی تو دوران آشنایی یا نامزدی راهی نیست بشه این مردهای عتیقه رو شناخت ؟ 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا وکیلی این حرفی ک جدیدا باب شده تو سایت رو بیخیال شین

چپ میرین راست میاین میگین این شوهرارو از کجا پیدا میکنین

کی دوس داره بدبخت بشه؟ کی دوس داره کتک بخوره و تحقیر بشه؟ 

این جونورا تا باهاشون زیر ی سقف زندگی نکنی خود واقعیشونو نشون نمیدن

پس هی اینقد نگین اینارو از کجا پیدا میکنین و چرا تو دوره دوستی و نامزدی شناخت کافی پیدا نکردین و.... 

بنظرت اگه میدونیت شوهرش دست ب زن داره باهاش ازدواج میکرد؟؟؟ پس چرا ب ازدواج میگن هندونه در بستهچون م ...

خب لااقل تا ۴ ۵ سال اول آدم بچه دار نشه بلکه یکم با اخلاق هاش آشنا بشه . الان داشتم فکر میکردم بالفرض حتی اگه طلاق هم بخواد بگیره با وجود بچه خیلی سخته

شاید یارو قبلا در این حد عصبی نمیشده ولی الان روح و روانش بهم ریختهرفیق من نامزده ینی عقدهشوهرش داشت ...

شوهر منم یبار اومد شوخی کنه باهام انقدر زورش زیاد بود داستم خفه میشدم  

متاسفانه هیچ راهی وجود نداره برا شناخت این مردا 

این مردا تو دوران عقد گل و بلبل هستن 

همین که زندگی شروع میکنن یکم فشار زندگی بچه ... زیاد میشه براشون دیگه متاسفانه 

وگرنه دختر مثل دسته گل مگه خر که خونه بابا رو ول کنه بیاد زیر دست همچین مردایی

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
خدا وکیلی این حرفی ک جدیدا باب شده تو سایت رو بیخیال شینچپ میرین راست میاین میگین این شوهرارو از کجا ...

خب من حق میدم تا یه جایی . ولی خب چرا بچه دار شدن رو به یه زمان دیگه موکول نمیکنن . الان اون خانم تو اون تاپیک اگه بچه نداشت خیلی راحت میتونست جدا بشه 

قبل ازدواج به نظر من باید حداقل ۶ ماه رفت و امد کرد و مطمئنا اگه مشکلی تو شخصیتش باشه نشونه های کوچیکی پیدا میشن کم کم اما خب چون کوچیکن فکر میکنی بی اهمیته و نادیده میگیریش و بعد ازدواج میفهمی چه کلاه گشادی سرت رفته