2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین روزانه کلا اتاقاشون برای ۶ نفر تا ۱۲ نفر هست بستگی به شهر داره که اگر کوچیک باشه حموم و دستشویی  و اشپزخونه داخل اتاقن و سوییت مانند و شتشو و نظافتت بر عهده خود دانشجو اما اگه شهر بزرگ باشه اونوقت دستشویی و حمام و اشپزخونه رو قسمت خدمه تمیز میکنن و از شما ساقط میشه

تهران مثلا عزیزم

عزیزم برا تهران حالت مجتمع داره و برای هر طبقه دستشویی و حمام عس که نظافتش بر عهده شما دیگه نیس مسعول داره و تو مجتمع هم یه سوپری کوویک معمولا هس که خود داتشجوها اداره میکنن اشپزخونه هم که مشترکه 

یا خدا من نمیتونم با ۶ الی ۱۲ نفر زندگی کنم🤦🏻‍♀️

تهران کلا شرایطش سختتره چون از همه جا میان معمولا مشکل دار هم هستن مثلا سیگاری و ... چیزای عجیب زیاد میبینی اونجا تو شهرستانای کوچیک خب کمتره این مشکلات

یا خدا من نمیتونم با ۶ الی ۱۲ نفر زندگی کنم🤦🏻‍♀️

کلا باید روحیت رو خیلی ببری بالا زندگی تو خوابگاه سخته و از الان خودت رو اماده کن براش خب هر جور ادمی هست اونجا و حتی ممکنه ساعات خوابت هم بهم بریزه 

کلا باید روحیت رو خیلی ببری بالا زندگی تو خوابگاه سخته و از الان خودت رو اماده کن براش خب هر جور ادم ...

من تایی که ممکنه میخوام خوابگاه نرم

امیدوارم بتونم یه سوییت کوچیک پیدا کنم برای خودم🤦🏻‍♀️

چون من قصد اپلای دارم برای دکتری باید جای اروم کارمو انجام بدم 

من تایی که ممکنه میخوام خوابگاه نرمامیدوارم بتونم یه سوییت کوچیک پیدا کنم برای خودم🤦🏻‍♀️چون من قصد ...

خب اگه خودت از عهده خرجش برمیای خیلی هم خوبه ارامشت سرجاش میمونه 

اما خب کتابخونه های دانشگاه تهران خیلی مجهزه و از بابت جای دنج مشکلی نیس اما متاسفانه شباش بچه ها حتی سیگار و کارای دیگه هم توش انجام میدن کلا به قول خودت جای مستقل و دنج یه چیز دیگس