2777
2789
سرچ کردم فقط با صبحانه زودمن با غذا میخوام

خب تماس بگیر بهشون بگو من با ناهار وشام میخوام

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزمنه اون سوال برای سفر بودالان تهران انجام میده به امیدخدا

انشاالله خدا سلامتی بده بهشون مشکل شون چی هست؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کندروسارکوم پا بودالان ریه درگیر شده متاسفانهمحتاج دعا هستیم

عزیزم میفهمم سخته خدا کمک تون من این راه و برا همسرم رفتم صبوری کنید و توکل به خدا کنید روحیه خیلی مهمه همسر منم سال ۹۹ در گیر سرطان روده بودن الان خداراشکر خوبن

عزیزم میفهمم سخته خدا کمک تون من این راه و برا همسرم رفتم صبوری کنید و توکل به خدا کنید روحیه خیلی م ...

میشه راهنمایی کنید

موقع درمان و قبل و بعدش چی بخوره و چی اصلا نخوره

من پدرم فردا جلسه اول هست

میشه راهنمایی کنیدموقع درمان و قبل و بعدش چی بخوره و چی اصلا نخورهمن پدرم فردا جلسه اول هست

بستگی ب نظر دکتر داره. برای شوهرم گف فقط قندوشیرینی شکر نخوره. مایهات فراوان .گوشت سفید مثل بوقلمون بلدرچین ماهی ماهیچه میوه زیاد 

میشه راهنمایی کنیدموقع درمان و قبل و بعدش چی بخوره و چی اصلا نخورهمن پدرم فردا جلسه اول هست

قبل شیمی درمانی یه غذای سنگین بهش بدین چون بعد تزریق حالت تهوع دارن نمی تونند چیزی بخورن بعد تزریق بهش آب میوه و شیر بادوم بدین سوپ غذاهای سبک که حالش بد نکنه با بلدرچین و بوقلمو براش سوپ درست کنید شیر بادام خیلی خیلی خوبه براشون