این سایت ارث بابات نیست فقط خودت زبون نداری. توهین کنی منتظر شنیدن توهین باش.تبادل نظر یعنی ممکنه یکی مخالف افکار تو نظر بده ظرفیت نداری تاپیک نزن.دل شکستن تاوان داره اگه تو اعتقاد نداری دلیل نمیشه که نباشه.
خواهرم با رداره من خواب دیدم پسر داره اما در واقعیت بچش دختره.
این سایت ارث بابات نیست فقط خودت زبون نداری. توهین کنی منتظر شنیدن توهین باش.تبادل نظر یعنی ممکنه یکی مخالف افکار تو نظر بده ظرفیت نداری تاپیک نزن.دل شکستن تاوان داره اگه تو اعتقاد نداری دلیل نمیشه که نباشه.
تورو خدا یه نظری بدید نمیدونم چرا هیچ کس تاپیکای من نمیاد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خواب ها دو نوعنصادقه ها عینشون اتفاق میفته خواب های پریشان معنی و مفهومی نداره و در اثر فکر کردن زیا ...
عزیزم لطفاً میشه کمکم کنی.خب من برا خودم خواب دیدم بچه دختره ولی پسر بود یعنی هر خوابی میبینم برعکس میشه.بعضی میگن آدمای بد خواباشون برعکس میشه