2777
2789
عنوان

کتاب بادبادک باز

80 بازدید | 6 پست

بچه ها آخرش خوب تموم میشه؟

خیلی جذبم کرده ولی روح و روانم و به هم ریخته کلا ۱۰۰ صفحه خوندم تا الان ، اما خیلی اعصابم و به هم ریخت

حالا هر چقدر هم بدبختی بکشن تحمل میکنم😂 فقط بگید آخرش خوب تموم میشه یا بازه و غمگین

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

شما که کتابخونی میشه چن تا کتابم به من معرفی کنین؟😂✌🏻 

فردا میخوام برم کتابخونه بگیرم در نظر دارم کیمیاگر و باشگاه پنج صبحی ها رو بگیرم 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
شما که کتابخونی میشه چن تا کتابم به من معرفی کنین؟😂✌🏻 فردا میخوام برم کتابخونه بگیرم در نظر دارم ک ...

چه ژانری میپسندی؟ باشگاه پنج صبحی ها رو بگیر خوبه انگیزشی زرد نیست اما کیمیاگر و نخوندم

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ژانری میپسندی؟ باشگاه پنج صبحی ها رو بگیر خوبه انگیزشی زرد نیست اما کیمیاگر و نخوندم

فرقی نمیکنه کلا خوب باشه از همون اول جذب کتاب میشم

اوکیه خیلی ممنونم مهربون🤍 

فرقی نمیکنه کلا خوب باشه از همون اول جذب کتاب میشماوکیه خیلی ممنونم مهربون🤍

کتابخانه نیمه شب و حتمااا بخون فوق العادس

سمفونی مردگان هم قشنگه اما چون یکم مبهمه با سلیقه همه جور در نمیاد

اگه انگیزشی هم دوست داری کتابای وین دایر و کتاب نیمه تاریک وجود هم کتابای خوبی هستن

کتابخانه نیمه شب و حتمااا بخون فوق العادسسمفونی مردگان هم قشنگه اما چون یکم مبهمه با سلیقه همه جور د ...

ممنونم از لطفت