2777
2789
عنوان

چرا خدا نمیشنوه

68 بازدید | 7 پست
خسته شدم چقدر تنها بی کسم چقدر دعا میکردم یه مدت چقدر برای هر خواسته ای داشتم و تلاشم کردم بازم نشنید هر دفعه اومدم یه کاری کنم یه سنگ انداخت جلوی پام، چرا همه زندگیم شده حسرت و غم 

چرا انقدر بین بنده هاش فرق میزاره پس این عدالتی که میگن کجاست واقعا وجود نداره من که ندیدم

واقعا دیگه از زندگی‌ خسته شدم هر روز به این فکر میکنم یه قرصی بخورم‌ بمیرم همش مبگن درست میشه فلان هر سالی که میگذره درست که نمیشه هیچ بدتر میشه خدام که انگار نمیخواد مارو ببینه

دقیقاااا انگار خدایی نیس انگار طرفدار بداس اخه چرا💔

نمیدونم چی بگم اصلا بحث بد و خوب نیست بحثم اینه چرا انقدر فرق هست من چرا به یه خپاستمم نمیرسم عمرم رفت تباه شدم به هیچیم نرسیدم اینم زندگیه اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم اصلا بحث بد و خوب نیست بحثم اینه چرا انقدر فرق هست من چرا به یه خپاستمم نمیرسم عمرم ر ...

صبر داشته باش امیدت ب خدا باشه مطمعن باش حل میشه.. چون من هروقت از خدا دلخور بودم خدا بدترین روزای زندگیمو نشون داد اما وقتی بهش ایمان و اعتقاد پیدا کردم و ازش خاستم مشکلاتمو حل کنه و بهش امیدوار بودم اون واقعا حل کرد مشکلاتمو🙂

کاربری دست دونفره❤️

صبر داشته باش امیدت ب خدا باشه مطمعن باش حل میشه.. چون من هروقت از خدا دلخور بودم خدا بدترین روزای ز ...

خسته شدم نمیدونم چی بگم دیگه شک دارم اصلا منو ببینه واقعا دلخورم از این زندگی مزخرف

منم یه مدت بهش تکیه کردم بازم تغییری صورت نگرفت

جناب شمس میگه :بگذار زندگی با تو جریان یابد نه بی تو ،نگران این نباش که زندگی ات زیر و رو شوداز کجا ...

هیععع چی بگم فکر نکنم هیچ وقت بیاد ولی ممنون

خسته شدم نمیدونم چی بگم دیگه شک دارم اصلا منو ببینه واقعا دلخورم از این زندگی مزخرفمنم یه مدت بهش تک ...

منم اعصابم خراب میشه واقعاا

اما چاره دیگه ای نداری. چون با بد گفتن ب خدا فقط مشکلاتتو بیشتر میکنی همین

کاربری دست دونفره❤️