2777
2789
عنوان

بد جوری دلمو شکوند

161 بازدید | 18 پست

سلام

من دو ساله که دانشگامو تموم کردم با یک دختری حرف میزدم و بعد دانشگام خب تو مجازی با هم در ارتباط بودیم بعد سربازیم اون دختره هم دانشجوییم باز پیام داد و حال و احوالمو میپرسید که خب من فک کردم دوسم داره و خداروشاکر بودم که به دلش نشستم و منم صحبت میکردم باهاش 

بعد با خودم گفتم بزار بیشتر پیش برم که بهش گفتم قرار بزاریم همو ببینیم اونم گفت اره با بچه های دانشگاه میخوام برنامه بچینم همو ببینیم بعدش گفتم نه تنهایی همو ببینیم که نگو بهم گفته با یه پسر دیگست و رابطشون جدیه و دو ماهه که باهمن

من واقعا خورد تو ذوقم 

از چشمم افتاد و کلی اینده قشنگو باهاش تصور میکردم

اخه تو که منو نمیخواستی پس چرا بعد مدتها پیام دادی و میدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حق داریکار دختره واقعا اشتباه بود

خیییلیم با هم حرف زدیمااا 

دیشب بهش گفتم هیچ دختریو به اندازت دوست نداشتم و با هیچ دختری اینقدر حرف نزده بووودم

بیشعور بهم گفت باید با هم حرف بزنیم و این که با یه پسریه رو بهم گفت

اصلا دیشب و تا الان کلا شوک بودم

خوب شد بهش گفتم کی همو ببینیم 

اصلا نمی تونم فلسفه دوست اجتماعیو درک کنمبیخیال داداش تا طرف مستقیم بهت ابراز علاقه نکرده گردن نگیرش ...

اشتباه کردم 

فک کردم وقتی پیام اول بعد مدتها بهم داده حتما دوسم داره

تجربه تلخی نصیبم شد

میدونم خورده تو ذوقت ولی تو هنوز اول راهی کلی راه هنوز مونده اون دختره رو ولش کن مطمئن باش وقتی به تو پیام میداده غیر از کسی که باهاش تو رابطس با هزارنفر دیگم درارتباطه

دختره بی‌شعور بوده دیگ

فک کردم مثل این جا که تاپیک میزنن دخترا بهش پیام بدم یا نه

مثل اونا بود که چون منو دوست داشت بهم پیام داد و این جرئتو کرد که پا پیش بزاره 

منم گفتم محبتشو فراموش نکنم و چون دوسم داره دوسش داشته باشم

عوضی میرفتی با همون پسره جا من حرف میزدی

فک کردم مثل این جا که تاپیک میزنن دخترا بهش پیام بدم یا نهمثل اونا بود که چون منو دوست داشت بهم پیام ...

حق داری 

کار دختره خیلی اشتباه بود ک وقتی با ی نفر دیگس میاد ب یکی دیگ هم پیام میده 

میدونم خورده تو ذوقت ولی تو هنوز اول راهی کلی راه هنوز مونده اون دختره رو ولش کن مطمئن باش وقتی به ت ...

والا چی بگم.

تو دانشگاه همو میشناختیم من سر سنگین اونم سرسنگین

هر دو هم خب درس خون اون بیشتر میخوند منم فقط پاس میکردم

من وسط خدمت البته ازش خواستگاری کردم مجازی جواب رد داد 

گفتم دیگه تموم شد

بعد سربازی باز پیام داد گفتم شاید به دلش نشستم که پیام داده

حق داری کار دختره خیلی اشتباه بود ک وقتی با ی نفر دیگس میاد ب یکی دیگ هم پیام میده

حتی من چندین ساله که میشناسه منو حتی زود تر از اون یکی پسره با هم حرف میزدیم