2777
2789

چندهفته اید؟ چیا خریدین؟ من بچه اولم پسره دومی دختره... باید از دوباره سیسمونی بگیرم😁

راستی من سزارینم شما چی؟

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وسایلی که خوب بود و نو بود دیگه نخریدم 

یک سری وسایل از اون جهت نو خریدم چون می خواستم اون ذوق و شوق آمدن بچه دوم حس بشه ، مثلا پتو اولی پسرونه بود ، پتو دومی رو دوباره رفتم یه دخترونه خوشگل خریدم (گرچه پتوی به اون گرمی اصلا کاربرد نداشت) چند دست لباس دخترونه خوشگل خریدم ، جوراب صورتی ، ...

ولی خیلی از وسایل قبلی رو هم نگه داشته بودم و به مرور آوردم تو دست و استفاده کردم ، در کل ماه های اول سعی کن برای حفظ اون شور و نشاط نو و جدید استفاده کنی

کالسکه هم چون مصرف زیاد داشتم رفتم یه نو خریدم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من 28 هفتم بچه اولم دختره دومی پسر فعلا چیزی نخریدم ان شاالله شهریور میگیرم

اره باید بزاریم لباس زمستونیا هم بیان

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
من وسایلی که خوب بود و نو بود دیگه نخریدم یک سری وسایل از اون جهت نو خریدم چون می خواستم اون ذوق و ش ...

سزارینی بودی؟

منم سزارینم میگن سزارین دوم سخت تره نمی‌دونم دیگه

اره منم شنیدم... من اولی خوب بود زود بلند شدم.. شنیدم وزنتم بالا تر باشه باز سخت تره

منم سزارینم میگن سزارین دوم سخت تره نمی‌دونم دیگه

چند کیلویی؟ چندکیلو شدی‌‌؟