2777
2789
عنوان

با 600میلیون چه شغلی راه بندازم

510 بازدید | 20 پست

خودم بنگاه ماشین یا دفتر پیشخوان دولت یا لوازم خانگی مدنظرمه

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بنگاه ماشین
1
20%
دفتر پیشخوان دولت یا کافینت
2
40%
مغاره لوازم خانگی
0
0%
سایر موارد
2
40%

لوازم خانگیو خوب اومدی اونم با ۶۰۰ تومن 🤣🤣🤣

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه؟🥺

قطعا نه پیشنهادم اغذیه فروشی روبرو مدرسه پسرونه اس ساندویج و سمبوسه و بورک و اینجور چیزا باور کن میترکونه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اینم فکر خوبیه میگم با ۶۰۰ میشه مغازه خرید؟

ما پیرانشهریم لب مرز اربیل عراق اینجا که تجاریه پاساژ زیاده مغازه های ۱۵-۱۶ متری به درد تعمیرات موبایلی یا بورس لباس زیر و اینا میخورن همین قیمته . شما باید بگردی ببینی گیر میاری انشالله جور بشه سرمایه ت سرجاش میمونه روز به روزم میره رو ارزشش

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

ما پیرانشهریم لب مرز اربیل عراق اینجا که تجاریه پاساژ زیاده مغازه های ۱۵-۱۶ متری به درد تعمیرات موبا ...

ما سنندجیم نمیدونم مغازه۶۰۰ میلیونی باشه یا نه

تو پیرانسهر مغازه به قیمت ۶۰۰ میلیون پیدا میشه؟

ببین حتی اگه منطقه ای که مغازه میخری خوب باشه میتونی مغازه ۸۰۰ میلیونی رو معامله کنی، رهن کامل بدی ۲۰۰ میلیون، همونم بدی پول مغازه.منتها توی این یک سال باید به فکر وامی چیزی باشی اون ۲۰۰ تومن رو جور کنی واسه سر سال ، یا اینکه سال دیگه هم از مستاجر جدید بگیری بدی به اون که میخواد تخلیه کنه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁