2777
2789

بچه دوم رو باردارم مامانم بهش آمار داد گفت من باردارم اونم کلی مسخره کرد گفت ماشالا چقد فعالن و از اینجور حرفا

حالم داره بهم میخوره خیلی احساس بدی بهم دست داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم همچین آدمی باکلاس نیست بیشتر بی کلاسهمگه خرجش اون میده

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

تا این حد حرف دیگران برات مهمه اول اجازه میگرفتی بعد باردار میشدی،به کسی چه ربطی داره آخه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
یجورایی حرف ناموسی زد انگار،مثلا گفت ماشالا چقد فعالن بگو رعایت کنن

مگه پایه های تخت خوابت رو حلقومشه ؟

بزن تو دهنش 

بگو تو غیرفعالی و مشکل داری

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan