2777
2789

دقت کردید یه مدته تو اینستا همه بلاگرا یا بقیه هی در مورد خصوصیات پیک می ها ویدیو درست میکنن و میکنم پیک میان فلانن بهمانن یا بیاین بهتون بگم آدمای پیک می چجورین؟؟ دیدین ؟؟

اینا خودشون از همهههه پیک می ترن بهتون قول میدم

نظرتون؟؟🥲

آرزو میکنم واسه جفتمون که این سری بمونیم پای قولمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۹۹ درصد موافقم.

چون رویکردشون اینه که ببینید، اینا اَخ‌ اَخن. حالا مارو ببینید. ما بَه بَه‌ایم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

سرکلاس به معلم ادبیات یاد دادم پیک می چیه داشت تمرین میکرد پیک می باشه هی میگفتیم خانوم این ویژگی خو ...

واای طرف تو باغ نبود اصن 

سرکلاس به معلم ادبیات یاد دادم پیک می چیه داشت تمرین میکرد پیک می باشه هی میگفتیم خانوم این ویژگی خو ...

به منم یاد بده😂

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تا ۹۹ درصد موافقم.چون رویکردشون اینه که ببینید، اینا اَخ‌ اَخن. حالا مارو ببینید. ما بَه بَه‌ایم

دقیقن من هرکسیو دیدم به بقیه میگه پیک می خودش از همه پیک می تره 

یعنی چی اصلا

یه قضیه ای تو اینستا ترند شده که به این معنی که دختری که بخواد به صورت غیر مستقیم از طرق مختلف خودشو بکنه تو چشم بقیه مخصوصن پسرها تا بقیه ازش تعریف و تمجید کنن

اینم بگم همه آدما تو برهه های مختلف توی زندگیش پیک می هست پس هرکس رو دیدین رو این موضوع خیلی داره پافشاری می‌کنه تا ته ماجرا رو بخونید آدما خصوصیات خودشونو تو بقیه پررنگ تر میبینن

یه قضیه ای تو اینستا ترند شده که به این معنی که دختری که بخواد به صورت غیر مستقیم از طرق مختلف خودشو ...

عه پس ما جلو تر بودیم برا ما پارسال تو دبیرستانمون ترند شده بود 😂🙌

در جهانی دیگر  شاید