2777
2789
عنوان

روز نهم انتقال و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 8503 بازدید | 332 پست
امروز روز چندم؟

من پنج شنبه انتقال داشتم. با حساب کردن پنج شنبه میشه روز دهم

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا کسی دکتر خوب متخصص زنان و زایمان تو شیراز سراغ نداره بهم معرفی کنه

شرمنده من شیرازی نیستم. اصلا نمیشناسم

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
اره دیگه یه فندق تو دلته😁

وااای خدا از دهنت بشنوره. هر کی اینو میگه اشکم درمیاد  

ان شاءالله خدا امید همه مون رو به حاجت هامون برسونه

مثبتهههه گلممم مبارکهههه

دعا کن منم پریود نشم و باردار باشم 😭 فردا احتمالا میرم دکتر دعا کن بگه بارداری خاهشا😭

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
الهی شکر عزیزم مثبتهبارداری

وای وای چقدر شماها خوبید میاید جواب میدید

ان شاءالله اینطور باشه. الهی حاجت روا شید

ای خدا منم هاله رو دیدم رو بی بی چکتالهی ک الان نی نی تو دلت باشه

الهی آمیییین. ممنوووون

وای وای چقدر شماها خوبید میاید جواب میدیدان شاءالله اینطور باشه. الهی حاجت روا شید

عزیز دلمی 

بی بی چکت واقعا نشون میده یه فندق خوشگل و شیطون داری

دخترم دنیام❤️