2777
2789
عنوان

روز نهم انتقال و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 8492 بازدید | 332 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکشنبه ش رفتیم رضایت نامه امضاکردم که جنینارو ذوب کنن که چهارشنبه انتقال بدن.که دوشنبه زنگ زدن گفتن ...

عه چه عجیب. مرکز ما میگه روز قبل ذوب میکنیم. اگه تعیین جنسیت باشن سه روز زودتر باید قطعی درخواست بدن. اونو زودتر ذوب میکنن. روز انتقال همزمان شما رو سونو هم کردن؟ ضخامت آندومتر رو گفتن بهتون؟ منو نکردن. کلا با سونو انتقال ندادن چیزی هم نگفتن. راستی چندتا جنین انتقال دادی؟ مال من یه دونه س

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
عه چه عجیب. مرکز ما میگه روز قبل ذوب میکنیم. اگه تعیین جنسیت باشن سه روز زودتر باید قطعی درخواست بدن ...

نه اینجا اینجوری بود سونو ۵روز قبلش انجام دادم گفتن همه چی خوبه.نه من تعیین جنسیت انجام ندادم دوتا انتقال دادم

ان شاءالله همین جنین هامون نی نی بشن برامون و راحت بشیم از این راه. الهی هیچ کس تو آرزوی مادر شدن نمونه  

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

منم شیش روز قبل سونو شدم. اما دیدم تو نی نی سایت بعضیا میگن با سونو برامون انتقال دادن که دقیقا تو عمق رحم باشه

زمان انتقال یه خانومه بود سونو رو شکمم گذاشت

پس بدرای شما هم با سونو انتقال دادن

یعنی مال شما نذاشتن؟راستی کدوم شهر هستی؟

نه مال من نذاشتن. قمم