2777
2789
عنوان

مامانم میگه خیلی درس میخونم

391 بازدید | 12 پست

خیلی دیدم که هم سن و سال هام درسخون نباشن و جنگشون با خانواده سر این باشه و خانواده بخوان مجبورشون کنن درس بخونن . مشکل اینجاس من برعکسم صب تا شب دارم درس میخونم واسه همین به خاطر بی خوابی و اینا میگرن گرفتم بعد خانوادم نمی‌ذارن دیگه زیاد درس بخونم که حالم بهتر شه و میدونم اونا راست میگن دارم زیاده روی میکنم و به خودم آسیب میزنم ولی سر ۲۵ صدم نمیتونم خودمو کنترل کنمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با خانوادت هست 

این راهی که میری اشتباه هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حتما با خانوادت مشکل داری الکی نمیری سرش که برو پیش تراپیست اگه پول داری برو ورزش ..رفیق خوب و طبیعت

نه رابطم با خانوادم عالیه . اونا رو بهترین دوست های خودم میدونم چون کلا خیلی دوست و رفیق کم دارم ‌. ینی جوری که مامانم میگه از بقیه یاد بگیر  که با دوستاشون میرن بیرون . همه اردوهای مدرسه رو واسه اینکه مامانم دلش نشکنه میرم 

درغگوی خوبی نیستی ،ما رفتیم

اوکی هرجور دوست داری فکر کن (( من نمیتونم با بقیه ارتباط بگیرم نمیدونم چرا ولی همه دوستام بهم ضربه میزنن حتی زنگ تفریح های مدرسه هم میشینم یه گوشه درس میخونم و نمیخوام به این افتخار کنم که به خاطرش دروغ بگم . این یه مشکله. من شاید  نمره  زیستم ۲۰ باشه ولی نمره  روابط اجتماعیم حتی یک هم نمیتونه باشه ...// دلیلی ندارم که دروغ بگم

کلاس هشتمم . تیزهوشان درس میخونم

ی لحظه حس کردم ی نفر از گذشته خودم اومده جالب بود برام 

منم اون تایم ک هم اندازه تو بودم خیلی خیلی درس میخوندم هیچ کار دیگه ای ب غیر از درس نمی‌کردم و همیشه مامانم می‌گفت کاش کمتر درس میخوندی 😅

من سر همین درس خوندن خیلی چیزای دیگه رو از دست دادم چون فقط درس میخوندم و ....

ی لحظه حس کردم ی نفر از گذشته خودم اومده جالب بود برام منم اون تایم ک هم اندازه تو بودم خیلی خیلی در ...

واییی فکر نمیکردم کسی مث من پیدا شه ((: منم خیلی چیزا رو به خاطر درس از دست دادم حتی سازم که موقع نواختنش فکر میکردم خوشبخت ترین آدم دنیام ولی حتی یادم نمیاد آخرین بار کی یه آهنگ جدید رو با سازم تمرین کردم . حالا شما  از این همه درس خوندن نتیجه گرفتی ؟