2777
2789

هر دو باهم صد در صد 

در درجه اول منطق 

خواستگارم از لحاظ ظاهری اوکی بود حرف زدنش هم به دلم نشست همه چیزش همونی بود که من میخاستم اما وقتی ریز شدم تو رفتارش منطقم گفت که ردش کنم و از این بابت راضی ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو مهمه واقعا 

عشق بیشتر 

اما عشق باعث نشه چشم رو هر چیزی ببندی،این اشتباه هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

با منطق

با منطق ک انتخاب کنی کم کم عاشقش میشی البته تو نظر اول ب دلت بشینه ها همه جوانبو بسنجی

اگا با عشق دیگه کور میشی هیچی نمیبینی شکا کیشو نمیبینی خانوادشو نمیبینی شرایطشو نمیبینی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

سعی کن هردوش باهم باشه 

چون زندگی بر پایه هردوئه

ولی اگه قرار یکیش باشه من منطقو انتخاب میکنم 

چون بدون احساس همه چیو بررسی میکنی 

امکان ضربه خوردن یا اذیت شدنم کمتره بنظرم

<کاش آغوشم به اندازه ی رنج هایت بود؛ عزیزم🫂🤍>.برای سلامتی نی نیم اگه میشه یه صلوات بفرستید ممنون🫰🏻

ازدواج با عشق و منطق باااااهم.

هر کدوم نباشه مشکل ساز میسه بشدت.اینپ نگو منطق یا عشق خودش میاد.نه ممکنه اینطور نشه.

بدون منطق اسیب میبینی بدون عشق هم زندگی سرده و روحت نابود میشه.

اینکه اولویتت تو این دو مورد کدومه انتخاب خودته.اما هر دوش باید باهم باشه.من اولویتم عشق بود وقتی بهم ثابت شد اولویت بعدیم منطق بود که اونم کم کم درست شد.نمیگم منطقی فکر کردن یعنی اینکه طرف پولدار باشه نه.من همسرم فقط یه ماشین داشن اما منطق بهم گفت این کسیه که برای تو همه وجودشو میزاره.تا الانم همینطور بوده