2777
2789

صاحبخونه قبلی برام قبض آب و برق فرستاد رفتم پرداخت کردم بش گفتم پرداخت کردم گفت پس چرا صفر نشده گفتم بخدا پرداخت شد اینم رسیدش اگ باور نمیکنید یه مقدار از پولمون بزارید پیش بنگاه تا موقع صفر شدن

برگشته بم میگه من نه بیکارم نه گدا😔

خب مرتیکه اگ گدا و بیکار نبودی ک بخاطر یه باد کردن ساده ۵ تومن ازمن نمیگرفتی

بوی فاضلاب خونت ما رو کشت بزور ۹ ماه تحملش کردم

الانم خداروشکر یه صاحبخونه نصیبم شده ماه شکر خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی 😅ن بابا این صاحبخونه قبلی از اول بد بود

آره کاملا جدی 

صاحب خونه . جاری . باجناق 

اینا هرگز خوب نخواهند بود 

تو خوبیشون هم شر هست 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

عزیزم صاحبخونه یه سرمایه رو میده دست مستاجر به امید همین اجاره مستاجر هم پول میده اسایش داشته باشه اما  جای درک این موضوع بعضی صاحبخونها خودشون میگیرن خونه دارن مستاجرم طلبکار که پول میدم من خودم زمانی مستاجر بودم واقعا دردلم کردن صاحبخونه ها اما الام صاحبخونه هستم خیلی رعایت مستاجرم میکنن اما واقعا بعضی مستاجرا دوراز جون شما شعور ندارن مستاجر من چندروز پیش اومده با من دعوا که تو نمیگی ما طبقه بالا برق نداریم چکار میکنیم گرما سوختیم خودت حیاط داری برق قطع میشه میایی تو حیاط یه بار پرسیدی ما چه بهمون میگذره به نطرتون جواب این بی شعوری چی بدم

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
عزیزم صاحبخونه یه سرمایه رو میده دست مستاجر به امید همین اجاره مستاجر هم پول میده اسایش داشته باشه ا ...

من اصلا دعوا بلد نیستم

وقتی مشکلی پیش اومد خودمون با هزینه خودمون درست کردیم

مثلا فاصلاب زد بالا خودمون درست کردیم

ت زمستون سقف چک کرد فقط تشت گذاشتم چیزی نگفتم

😔

عزیزم صاحبخونه یه سرمایه رو میده دست مستاجر به امید همین اجاره مستاجر هم پول میده اسایش داشته باشه ا ...

ما این خونه ک حدید اومدیم مستاجر قبلی توش بمب ترکنده بود کلی خسارت به صاحبخونه زده بود

یک ماه هم بیشتر بش مهلت داده بود بزور تخلیه کرد

تازه پول و برق هم رفت براشون تخفیف گرفت در جریانشم

من اصلا دعوا بلد نیستموقتی مشکلی پیش اومد خودمون با هزینه خودمون درست کردیممثلا فاصلاب زد بالا خودمو ...

سقف با صاحبخونه هست مقصر شما نیستی  واصلا دلیل نداره از شما کم کنه گلم گفتم دور از جون شما منظورم شما نبودید کلی گفتم بعضی مستاجرا هم اذیت میکنن که ذهنیت صاحبخونه به مستاجر عوض میشه وگرنه اگر صاحبخونه ملک داده داره کرایه میگیره منتی نباید باشه

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته