2777
2789

من بعد از ۱۱ سال زندگی .این ۳ سالی میشه با تلاش و شب نخوابی مقداری طلا پس انداز کردم حدود ۶.۷۰ گرم یعنی در حد شاید یه تومن .دو تومن فقط همسرم رو پولم گذاشته تا کسری رو رفع کنه که بشه تعویض  کنم خلاصه بگم خودم با ۳ تا بچه شبا تا دیر وقت بیدار از اونطرف صبح ها ۶ تازه میخوابیدم .چون کارم سخت بود واقعا ...تو همین شرایط فشار خون گرفتم که الان روزی یه قرص میخورم .الان با این شرایط بنظر شما .اگر جای من بودید طلا می‌فروختید برا رهن خونه ‌چون همسرم میگه بیا رهن و زیاد کنیم که کرایه ندیم .حتی مادرم هم موافقه میگه اشکال نداره ولی خواهرام موافق نیستن .میگه تو مریضی و این دیر خوابیدن و تلاش کردنات  تو اون شغله اینجورت کرده پولت بزار برا خودت باشه هزار تا اتفاقه یا بزار برا آینده بچه هات طلاهات و نفروش  نمیدونم از بس فکر کردم مخم نمیکشه  همسرم شاغله حقوقش هم دست خودشه فقط ماهی یه جزیی برام واریز میکنه که اونم خرج بچه ها میشه عملا هیچی بهم نمیده اگر حساب کنیم ولی قرضاشو میده و خورد وخوراک میگیره برا بچه ها دیگه. منم متاسفانه یا خوشبختانه از اون زنام که خیلی درک میکنم  و سخت نمیگیرم حتی دو بار رفتم که بفروشم خواهرم منصرفم کرد .گفت حالا که بهت پول نمیده بزار کرایه بده لااقل. البته کل حقوقو میاد ریز به ریز توضیح میده آخر سر هم میبینم چیز خاصی ازش نمونده .حالا بخونید لطفا و راهنمایی کنید بزارم کرایه بده همون ماهی ۲ تومنو  یا برم رهن کامل بگیریم پول نداره که اضافه کنه خودش من باید چند تکه طلا بفروشم 

من باشم‌نمیدم‌ . چقد دیگه ازخودگذشتگی؟ 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔

طلاهاتم‌خودت میخری چرانشونش میدی؟ 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

طلاهاتم‌خودت میخری چرانشونش میدی؟

عزیزم خوب نمیشه که پنهان کنم به هر حال استفاده میکنم گاهی .چون خواهرش کلی طلا داشت فروخت خونه خریدن با این تفاوت که ریز به ریز طلاها رو همسره کارت حقوق داده بود دستش هر ماه یه تیکه می‌گرفت هم استفاده می‌کرد تو جشنها هم آخر راحت فروخت خونه خرید شهرستان 

ولی همه میدونن اینا برا تلاش خودمه چون پایان نامه مینوشتم. کلی مقاله بخدا چشام ضعیف شدن دور و خوب نمیبینم

عزیزم خوب نمیشه که پنهان کنم به هر حال استفاده میکنم گاهی .چون خواهرش کلی طلا داشت فروخت خونه خریدن ...

خب ایشالا زیادش میکنین ی خونه ب اسم خودت میخری انقد فداکاری نکن .