2777
2789

من از طلاسی و میلی گلد خریدم خورد خورد 

بعد از ترور که طلا کشید بالا فروختم سود کردم 

الانم گداشتم بلو امتیاز وام جمع بشه وام بگیرم برم طلای زینتی بخرم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

قاعدتا صندوقای طلای بورسی ریسک کمتری دارن

من از طلاسی هم خرید زدم،ولی مقدار خیلی کم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از طلاسی و میلی گلد خریدم خورد خورد بعد از ترور که طلا کشید بالا فروختم سود کردم الانم گداشتم بلو ...

اتفاقا منم واجد شرایط دریافت وام از بلو هستم ولی میصرفه؟چون باید یک میلیون بیشتر برگردونی؟تو فکرش بودم که وام بگیرم برم از طلاسی طلا بخرم ولی میترسم 

#نوید

صندوق طلا رو باید از کجا خرید ؟

باید کد بورسی داشته باشید از کارگزاری مفید یا آگاه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

شما دارید ؟ چه فرقی با طلا داره ؟

بله

خرید و فروش بورسی هست دیگه

طلای فیزیکی دست شما نیست

مالیاتش خیلی کمتر از طلای فیزیکیه

با هر پول کمی میتونی خرید بزنی و هر وقت هم خواستی بفروشی

اگه اطلاعات بالایی داشته باشی میتونی از بالا پایین رفتن طلا نوسان خوبی بگیری،البته برعکسش هم هست

اتفاقا منم واجد شرایط دریافت وام از بلو هستم ولی میصرفه؟چون باید یک میلیون بیشتر برگردونی؟تو فکرش بو ...

به نظر من که میصرفه 

وام رو میگیرم طلا کم اجرت میخرم کم کم پولشو میدم بخوام بشینم پولم جمع بشه شاید هرگز نتونم هی پولام خرج میشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اینا اجرت هاشون بالا نیست‌؟چون طلای نو میفروشن

عزیزم طلای خام هست یه مقدار کمی اجرت کم میکنن من نمیتونم بگم چند درصد سود کردم 

پولهای خورد خورد و کمم رو از میلی خرید میکردم جمع شد شش میلیون که شد فروختم گداشتم بلو 

همون پولهایی که یه چیپس یا کیک میخریدم اصلانم پیدا نبود شد شش میلیون 

اتفاقا منم واجد شرایط دریافت وام از بلو هستم ولی میصرفه؟چون باید یک میلیون بیشتر برگردونی؟تو فکرش بو ...

استارتر جان شما از کجا طلا گرفتین ؟ از طلاسی وگلدیکا وطلاین  یا صندوق بورس ؟  کدوم بهتره 

منم می‌خوام بگیرم مراحلش رو نمی‌دونم و بلو چیه اونم مثل ایناست یا فرق داره ؟