2777
2789
عنوان

بارداری بعد سقط

138 بازدید | 18 پست

سلام صبح بخیر

من وقتی تازه عقد کرده بودم ناخواسته باردار شدم

بدون اطلاع مادرم 😔 با همسرم یواشکی رفتیم سقط کردیم

الان سه سال از اون موضوع میگذره 

چهار ماهه اقدام به بارداری کردیم … من مشکل تنبلی تخمدان یا فیبرو کیست هیچی نداشتم تمام قاعدگیم هامم دقیقا سروقته

ولی باردار نمیشم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ماه🫤

تا یکسال کاملا طبیعیه

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

الان عروسی کردین؟

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
قرص

اسی پس نترس هیچی نیست 

طبیعی هست تا یکسال اقدام کنی نتیجه نگیری آبجی من الان ۶ ماه اقدام میکنه بی نتیجه اس  دکتر گفته  بخاطر شرایط بدنی هست چون الان مث قدیم دیگه کم مواد غذایی ها ارگانیک و اینا الان سالم خوری میکنن و این چیزا گفت  بود اگر بالای ۲ سال شد بیایید دارو بدم

بعده سقط تحت درمان بودی؟سقط جای معتبر بوده؟

البته حتی اگه جای معتبرم باشه سقط نمیکنن بدونه دلیل موجه

ینی یا بارداری شمارو‌درخطرمرگ قرار بده یا جنین مشکل داشته باشه

اگه خودسر مثل جاری من دارو خوردی ک حالاحالاها باید بدویی

اگرم نه که اول برو‌پیش دکتر خوب بگو سقط داشتی با چی بوده چجوری بوده...

تاکامل بدنت بررسی بشه

بعدشمم تا یکسال اقدام باید ادامه بدی بعده اون میتونی پیگیر بشی یانگران البته این یکسال درصورتی هس ک سقط نداشته باشی اونم سرخود...

اسی پس نترس هیچی نیست طبیعی هست تا یکسال اقدام کنی نتیجه نگیری آبجی من الان ۶ ماه اقدام میکنه بی نتی ...

من ۲۸ سالمه میترسم سن طلایی بارداری از دست بدم از ۳۰ سااگی تخمک ها کیفیت شون خیلی میاد پایین

بعده سقط تحت درمان بودی؟سقط جای معتبر بوده؟البته حتی اگه جای معتبرم باشه سقط نمیکنن بدونه دلیل موجهی ...

تو مطب پزشک متخصص بعدم سونو کرد گفت کامل دفع شده اسکار نگذاشته