2777
2789
عنوان

صبحونه خوردین که اومدین😐🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 105 پست
۶ رفتم کسی خونه نیست تا ۱۲ گفتم میرم پیش یکی نگفتم میرم پیش اون😂آخرین دیدارمون بود تا ۶ ماه دیگه هم ...

اخییی چ جمله ی اخرت غم انگیز بود 

چرا تا 6 ماه؟

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تو تختم،از شدت گرما بیدار شدم

کجا زندگی میکنین؟

من طرف شمال غربم اینجا صبح ها خیلی خنکه داشتم عطسه میکردم فکر کنم سرما خوردم 🤣🤦🏼‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

صبحونه ک هیچی من حتی رفتم پیش پارتنرم و تازه برگشتم خونه😂نشسته بودیم بستنی میخوردیم۴ بیدار شدم

جآن

کی رفتی ک آلان برگشتی 😁

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اخییی چ جمله ی اخرت غم انگیز بود چرا تا 6 ماه؟

چون من از شهر خودمون خیلی دورم 

و حدود ۱۱ ساعت فاصله داریم 

اونم احتمالا تا اونموقع اصلا وقت نداشته باشه یا ممکنه سه ماه دیگه بیاد 

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

رژیمی؟لاغری

نه رژیم نیستم

وزنم متعادله. آبجوش میخورم صبح ها حس خوبی میگیرم. سبکم انگار

میخام رو پوستم تاثیر بذاره و شاداب تر بشه. میگن خواص زیاد داره

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....

میلی به صبحونه ندارم نمیدونم امروز چطور شدم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

پارتنرت چه پایه بوده که اونم ۴ بیدار شده 😁 پیچوندی رفتی پیشش؟؟

سرکار بود دیگه اومد دنبالم 

آره

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

قضیه اش درازه

اوههه 🥺💔میتونی بگی یا اذیتت میکنه گفتنش؟

هرچی باشه به نظرم گریه نکن ارزش نداره بلاخره درست میشه همیشه اینجوری نمی‌مونه ❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

میلی به صبحونه ندارم نمیدونم امروز چطور شدم

منم همینطورم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من منتظرم بابام آش سبزی بخره بیاد جمعه بدون آش سبزی امکان نداره سر بشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

🥺🥺🥺🥺کجایی

تهران

کلا سرمایی ام و یه شوهر گرمایی دارم وقتی خونه ست

کولر مدام باید روشن باشه🥶🥶🥶

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.