آیات ۶۰ قاف

من هم سوره های باطلی خوندم ، هم آیات ۶۰ قاف ( همون ۱۲۰ بار در ۱۱ روز ) بعد از اتمام روز یازدهم ، سبک و پر انرژی و شاد شده بودم انگار برگشته بودم به سالهای قبل از طلسم برگشته بودم به ۱۲ سال قبل انگار باری از پشتم برداشتن
اما بیفایده بود چون چند مدت بعد دوباره احساسشون کردم و فهمیدم دوباره جادوی سیاه شدم و زحماتم رفت و هر چه رشته بودم پنبه شد جریان شکست چله هام رو در نی نی سایت گفتم عزیزی گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه میکردی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند ) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره حرز روی پوست یک حیوان حلال گوشت مثل گوسفند گاو آهو بز اهلی کوهی که بهترینش آهو است باشه
اما اما چند ماه بعد من اتفاقی ویدئویی از استاد حکیم محسن اسماعیلی دیدم که داشت توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده ( منظورش مزاج اختری هست )

من از برنامه ی آپارات دانلود کردم
اینم سایت آزمون مزاج اختری

اسم شخص و مادرش را وارد میکنی خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است
برای من مزاج گرم و تر " عنصر هوا یا باد " بروج جوزا ، میزان ، دلو = سطح نوشتن حرز باید روی پوست باشه پوست حیوان حلال گوشت مثل گوسفند گاو آهو بز اهلی کوهی که بهترینش آهو است باشه = زمان بستن حرز روز پنجشنبه است و اون روز نباید روز نحس باشه ( مثلا قمر در عقرب نباشه ) و قبل از بستن حرز صدقه دهید ( حرز کبیر امام جواد علیه السلام یه نمازم داره ( ۴ رکعت : ۲ تا ۲ رکعتی پشت سر هم ) نمازش واجب نیست ولی مستحبه موکده خونده بشه خیلی بهتره و چون یه نماز مستحبیه نشسته هم میشه ( بعضی از،حرز ها مثل حرز امام علی علیه السلام به اسم شخص نوشته میشه ؛؛؛ ولی حرز کبیر امام جواد علیه السلام نمازش که خونده شد همون نماز به منزله ی اسم شخص میشه
حرز {{ و صغیر : در مفاتیح الجنان هست و کلاً یه جمله س : یا نورُ یا برهان الی آخر }} کبیر امام جواد علیه السلام : جلوگیری میکنه از سحر جدید و تمدید سحر قدیمی و چشم زخم و نفرین و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره .