2777
2789
عنوان

دوستان خونه ما شده رستوران

422 بازدید | 21 پست

مدام مهمون میاد و آدمایی که ما رو تو خونشون راه نمیدن .مثلا خواهرم خیلی میاد اینجا مهمونی اما یک بار غذا نمیپزه بگه بیایید سالی یک بار شاید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه پدر فرق دارع اکثرا همینن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آره عزیزم

خونه پدرومادرشه دیگ عزیزم

البته اونم اشتباه میکنه ک دعوت نمیکنه یه روز زنگ بزنید ماداریم میایم اونجا..خونه دختر ک دعوتی نیست مثل خونه پدرومادر 

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
نه. خیلی با سیاسته راه نمی‌ده

چی بگم والا..خیلی کسایی رو میشناسم دائم خونه پدرومادرشونن ناهارشام

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

منم ناچارم زیاد برم خونه مامانم ولی سعی میکنم گاهی برا خونه چیزی بخرم یا گاهی شام میخرم براشون یا هزینشو میدم

چون سرکار میرم خیلی فرصت ندارم دعوتشون کنم خونه ولی هروقتم بتونم میگم بیان 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم ناچارم زیاد برم خونه مامانم ولی سعی میکنم گاهی برا خونه چیزی بخرم یا گاهی شام میخرم براشون یا هز ...

کاش این فرهنگ ایرانیها درست بشه این که یه فرزند رو تا آخر عمرش ساپورت کنن . انشالله موفق باشید عزیزم ولی دلم برای پدر مادرا میسوزه 🥲