2777
2789

من خودم دوست داشتم قدم 167 باشه وزنم 56🥺💔

چشامم آبی باشه موهامم خرمای رو به طلایی 

در حال حاضر گندمی با چشم قهوه ای و قد 161 و وزن 77

از چشمام راضیم ولی دوست داشتم قدم ۱۷۵ وزنم 60

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که هستم رو دوست دارم. 

نه به دلیل از خود راضی بودن! بلکه چون جسمی که دارم خلق خالقمه و قطعا بهترین و مناسب ترین جسم برای من بوده. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

رنگ چشام نزدیک به مشکی هست 

دوست داشتم مشکی کامل باشه 

قدمم خوبه ۱۷۰

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

از همه چیم راضی ام ، هر چی خدا داده و نداده رو دوست دارم ، رنگ چشم و مو ، قد و هیکل ، فقط فقط دوست داشتم استعداد چاقی نداشتم 😅همش تو ورزشم و مراقب که چاق نشم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

قدمو دوس دارم نمیدونم ۱۷۷ یا ۷۵

چشمام دوست داشتم یه درجه قهوه ای تر بود

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
قدم راضی ام ۱۷۱ وزنمم ۷۴ دوس داشتم ۸۲ کیلو باشمرنگ چشمم مشکی دوسش دارمالبته لنز زیاد میزارمچشمام سبز ...

عزیزم میدونی که رنگ چشم مشکی وجود نداره قهوه آیه تیرست چشماتون قطعا با نور گوشی بگیرید روی عنبیه چشمتون متوجه میشید، رنگ چشمای من قهوه ای تیره رو به روشنه عسلی نمیزنه