2777
2789
عنوان

هتل خوب توی سفر خیلی مهمه❓

74 بازدید | 9 پست

می‌خوام از علی بابا برای کیش توی شهریور رزرو کنم 

ازشبی ۳۵۰  اتاق ۲ تخته با صبحانه هتلای ۳ ستاره هست که کیفیت چندان بالایی ندارن  مثل هتل ستاره تا شبی ۷۰۰،۸۰۰ تومن اتاق دو تخته  هتلا با کیفیت بالا مثل هتل پارسیان 

حالا چون اکثر روز رو بیرونیم و فقط واسه خواب میریم هتل 

بنظرتون خیلی مهمه هتل توی سفر؟

میشه،بلاخره🌄🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من مهمه هتلت جای خوب باشه و تمیز باشه و صبحانه متنوع داشته باشه و تهویه هواشم تو این فصل اوکی باشه چون قسمتی از اقامتت توشه و راحتیت خیلی مهمه 

دور باشه از ساحل و اینا له چه درد میخوره کلب باید هزینه کرایه تاکسی بدی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از نظر من مهمه هتلت جای خوب باشه و تمیز باشه و صبحانه متنوع داشته باشه و تهویه هواشم تو این فصل اوکی ...

موقعیت مکانی خوبی داره کنار بازار مرجانن

اما نظرات میگفتن بهداشت خوبی ندارن

میشه،بلاخره🌄🌱

والا به نظر من خیلی مهمه.من اومدم سرعین یه جای تمیز خونه ویلایی دو طبقه هست یه طبقه اجاره کردم شبی ۳۳۰۰ .همه چی رو چک کردم عالی بود و گرفتم اما همسایه پایینی مسافرن که ببخشید بیشتر گاو هستند الان ما از صدای دعواشون که به جون هم افتادن سر جا نشستم

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
موقعیت مکانی خوبی داره کنار بازار مرجانناما نظرات میگفتن بهداشت خوبی ندارن

خب بهداشت هم مهمه 

اینم بگما یه سری نظرات خیلی الکی و چرتن !

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب بهداشت هم مهمه اینم بگما یه سری نظرات خیلی الکی و چرتن !

آخه به عکسای هتل نمیخوره بد باشه 

نمیدونم‌ واقعا موندم چیکار کنم 

یک و پونصد فرقش میشه توی ۴ شب اقامت 

یک و پونصد رو میتونم خرید کنم یا برم تفریحات

میشه،بلاخره🌄🌱
آخه به عکسای هتل نمیخوره بد باشه نمیدونم‌ واقعا موندم چیکار کنم یک و پونصد فرقش میشه توی ۴ شب اقامت ...

نمبدونم ببین الویت خودت چیه