2777
2789
عنوان

چرا خواب نمیرمممممم چه کنم

124 بازدید | 15 پست

یک ساعته چشمام بستم گوشی رو کنار گذاشته بودم ولی خواب نرفتم چه کار کنم !

این قدری پلک زدم که چشمام داره بیرون میفته ولی کو خواب با اینکه امروز ظهر نخوابیدم ولی بازم این طوری شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر بخواب من حسرت یه خواب راحت دارم نوزاد ده روزه دارم نمیتونم بخوابم

دست راستت رو سرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بگیر بخواب من حسرت یه خواب راحت دارم نوزاد ده روزه دارم نمیتونم بخوابم

عه نی نی 😍😍😍

نی نی بده من خودت برو بخواب من نی نی میخام 🥺🥺

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

همه نی نی رو وقتی شکمش سیره و جاش تمیزه میخوان کافیه گشنه ش بشه🤣🤣

خب بهش شیر میدی اونم با دهن کوشولوش میخوره باحاله که 😍😍😍

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

هی خواهر نه روز بود شیر نداشتم انقدر استرس کشیدم که تازه تازه یکم شیرم میاد

ایشالله تو روزهای آتی وضعیتتون بهتر بشه 🩵

از طرف منم نی نی رو ببوسید 🥰😍