2777
2789

خاعشا اگر بلدید بگید 

خوشمزه بازی در نیارن فقط دوستان معتقد بیایید

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم از فالگیر باید بگیری مخصوص خودتو طرفت

نمیخام پای دعا نویس باز کنم دست خدا خودش کمک بده بهتره

شمع تراپی باز یه چیزی

خودم فاال گرفتن بعد بلدم در ضمن فاال با دعا و طلسم فرق داره

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

چطوری؟ شما خوندی نتیجه داد

اولین تاپبکم رو بخون 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اولین تاپبکم رو بخون

این دعا هست اسکسیرین شات گذاشتی من ی سری با اون برش گردوندم ولی یادم رفته بود یعنی دیگه امیدی نداشتم اینبار ولی الان باز امید گرفتم 

با وضحی اینا برگشردوندت بودم اینبار نمیدونم بشه یا ن(: میشه مگه نه؟

وای دخترررر ببین میدونی چیشد

چیشد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
این دعا هست اسکسیرین شات گذاشتی من ی سری با اون برش گردوندم ولی یادم رفته بود یعنی دیگه امیدی نداشتم ...

انشاالله که میشه 

انشاالله که میشه

ولی ببین این دعا واقعا معجزه بودا ولی قبلش خودم کرم ریخته بودم بهش😂 اینبار نمیدونم

معجزه اش فقط اونجایی ک من شب دوم ک ضحی خوندم برگشت

انشاالله که میشه

بعد اها ی چیزیم که هست شمع تراپی اینام قبلش کرده بودم

بعدم درست وقتی برگشت مه رها کرده بودم حتی تصمیم گرفم دیگه نخونم دعا رو

بعد اها ی چیزیم که هست شمع تراپی اینام قبلش کرده بودمبعدم درست وقتی برگشت مه رها کرده بودم حتی تصمیم ...

معجزه زمان رها کردن اتفاق میفته