2777
2789

به حالت یوگا نشسته بودم در سینی آهنی و با آب خودمو بلید خیس نگه میداشتم و و باید می‌چرخیدم تا روحم رو از بدنم جدا کنم

داشتم یه سری اعمال انجام میدادم تا روحم رو به پرواز در بیارم و از بعد جسمم جدا بشم

بعد تلاش های زیاد روحم از جسمم جدا شد و با سرعت به سمت آسمان و نور رفتم و دوباره لحظه ای به بعد جسمم در خواب برگشتم و باز تلاش میکردم دوباره این کارو تکرار کنم .

دوشب متوالی این خواب رو دیدم من

یعنی چی واقعا من تو عمرم یوگا انجام ندادم و به این چیزا حتی فکرم نکردم تو کل عمرم همچین چیزایی ندیدم

به خدا اصلا فکر نکردم ببین تو خواب دنبال یه سری چیزا بودم مثل ادویه دونوع بود که حتماکف دستم باید باشه

بعد خودمو با آب خیسه خیس میکردم

مینشستم کف سینی اهنی و میچرخیدم و یه چیزی زیر لب میگفتم تا روحمو جدا کنم و پرواز بدم

شب اول ک خواب دیدم موفق نشدم یعنی تا سقف خونه رفتم و برکشتم

شب دوم ک دیشب بود تا آسمون رفتم قشنگ رها شدم رفتم خلا و به خودم گفتم خب دلتنگ نمیشی؟

داشتم فکر میکردم یهو برگشتم به جسمم و دوباره هی تلاش میکردم جدا کنم

تا بیدار شدم دیگ

امشب میترسم بخوابم

من تو عمرم فکرم نکردم و ندیدم این چیزارو

که تو خواب تجربه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برخلاف ترسناک بودن خوابت . تعبیرش خوبه فقط نخداه ازم بازش کنم 

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

این خواب رو هرکس تعبیر. کنه تا ۸ وعده دیگه اتفاق ناگواری برایش خواهد افتاد

😐😐😐😐

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا