2777
2789
عنوان

درد دل کنیم

149 بازدید | 27 پست

دوسال با ینفر بودم یک سال باهاش رفیق بودم بعد اون یه مسئله ای پیش اومد که دعوامون شد و حرف نزدیک باهم تا ۹ماه بعد اون پیام داد گفت حس دارم بهت و منم حسم دو سرفه بو قبول کردم رل زدیم اوایل عالی بود رفته رفته هعی دختر پیام میداد این داره بهت خیانت می‌کنه ینفرشونم خیلی گیر بود و می‌گفت این خیانت می‌کنه ولی منم وقتی به رلم میگفتم دعوا را مینداختم و خودشو میزد موش مردگی همه هم طرف اونو می‌گرفتن ما یکسال با هم سر کردیم من خر بدجور وابسته بودم می‌رفت دو روز پیداش نمیشد رابطمونم لانگ بود یه شب خیلی بد بحثمون شد و شروع کرد فوش دادن منم رابطرو همونجا تمومش کردم با اینکه هیچکس باورم نمی‌کرد همه میگفتن تو کار بدی کردی ولش کردی اون حالش بده حتا دوستای خودمم طرفش شدن خیلی ادعای عاشقی داشت معلوم شد با چند نفر به من خیانت می‌کرده و چند روز بعد منم رل زد خیلی سعی میکرد رابطمون پنهون کنه حتا به رفیقاش می‌گفت من سینگلمو و رفیقاش منو نمیشناختن منم رابطرو تموم کردم الان ۶ماه و دو روزه که خبری ندارم ازش و کلن همرو گذاشتم کنار اون رفیقای فیکو و همه الان با پیج پیویش تو اینستا بهم درخواست داده منم از هیچ جا بلاکش نکردم چون مهم نیست برام بعد من افتخارش این بود خیلی رل زده حتا با اینکه به دوستام گفت من از این زده شدم دیگه برام مهم نیست و به هیچ جام نیست سعی داره خودشو به آدم پاک نشون بده که عاشقه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی حالم بده نمیتونم بخابم

خیلی سخته برای من شبی که کات کردم ۴روز بعد تولدم بود حتا روز تولدم نبود وقتی که اومد شروع کرد بهم فوش دادن منم فرداش تموم کردم همچیو.. رفیقامم برای همیشه گذاشتم کنار 

هعی من همه جوره پاش بودم خیلی بی لیاقتن پسرا دلم برا رلای جدیدشون می‌سوزه🥲

اره خیلی 

بعدد از اون کلن آدمای قبلیو گذاشتم کنار حوصله ی آدمای جدیدم ندارم شد اولین بار و آخرین بار 

اره خیلی بعدد از اون کلن آدمای قبلیو گذاشتم کنار حوصله ی آدمای جدیدم ندارم شد اولین بار و آخرین بار

امید وارم منم بتونم خیلی سخته چند ماهه افسردگی دارم بخاطرش ولی نمیتونم قرص بخورم قلبم درد میگیره خیلی اوضاع عجیبی دارم

حداقل ی خوبی داشته شما رابطتون لانگ بوده من چطوری فراموش کنم حتی با پررویی ورداشت بهم گفت من جن. ده ...

اصلا آدم یادش میاد چیا بهمون گفتن از زندگی سیر میشه

من انقد فکر خیال میکردم که چرا به یه آدمی اعتماد کاملمو دادم به راحتی نابودش کرد از احمق بودن خودم خندم میگیره

اصلا آدم یادش میاد چیا بهمون گفتن از زندگی سیر میشهمن انقد فکر خیال میکردم که چرا به یه آدمی اعتماد ...

دقیقا باورت میشه من رفته بودم طلاهامو بدم به این خود کو. ن گشادش سر کار نمی‌رفت از من پول میخاست

امید وارم منم بتونم خیلی سخته چند ماهه افسردگی دارم بخاطرش ولی نمیتونم قرص بخورم قلبم درد میگیره خیل ...

سخته خیلی سخته هعی پنیک میشه آدم من الآنم تاثیرای اون رابطه تاکسیک هنوز رومه مشکل عصاب دارم میبینی دوساعته خیره شدم به  دیوار یا یدفعه‌ همینجوری خندم میگیره یا انقد کاغذو خط خطی میکنم پاره میشه همجاش سیاه میشه من که الان خیلی تنهام خودم با پای خودم خودمو جمع جور کردم رفتم باشگاه خودم میرم خودم میام با هیچکس رفت و آمد نمیکنم 

دقیقا باورت میشه من رفته بودم طلاهامو بدم به این خود کو. ن گشادش سر کار نمی‌رفت از من پول میخاست

بخدا همین کارو میکنیم یارو دور بر میداره برامون قیافه میگیره آخرشم یا خیانت می‌کنه یا ول میکنه

بخدا همین کارو میکنیم یارو دور بر میداره برامون قیافه میگیره آخرشم یا خیانت می‌کنه یا ول میکنه

منکه دیگه پشت دستمو داغ کردم به هییییییچکس اعتماد نکنم جوری که رفقای خودم برام زدن گریه دارم ولی گریم نمیاد🫠