2777
2789
عنوان

سوال مهم

198 بازدید | 5 پست

سلام دوستان . من یه شماره خودم سیو کردم تو گوشی همسرم . رفتم تو ایتا آوردم بالا دو تا آورد . دقیقا عین هم ولی یکیش نوشته بود غیر ایتایی یعنی چی ؟؟ یعنی تو تلگرام یا جای دیگه سیو هست ؟؟؟ همین شماره ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی ؟؟ مهم نیست . فقط بهم بگو چرا پایین نوشته غیر ایتاییی

یعنی  تو ایتا نیست باید دعوت کنی تا بپیونده ب ایتا

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
یعنی تو ایتا نیست باید دعوت کنی تا بپیونده ب ایتا

نه هست تو ایتا هست . نوشته آنلاین ‌ . هر روزم چک میکنم کلا انلاینههه.    ولی دو تاا.  کک آورد یکیش نوشته برای غیر ایتایی ها نمی‌فهمم یعنی چی اینجوری نشده بود تا به حال

نه هست تو ایتا هست . نوشته آنلاین ‌ . هر روزم چک میکنم کلا انلاینههه. ولی دو تاا. کک آورد یکیش ن ...

نیست خاهرم برو پی ویش شات بده ببینم

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜