2777
2789
ن اتفاقا سرده یجوریه کاملا خنکهمن کلا سخت خوابم میبره

دعام. کن. عزیزم تو. بین الحرمین.  تو حرم. حضرت. عباس

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوشا به سعادتت

التماس دعاای فراوان دارم❤️

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم از همون لباسا و کلاهی که تو صورتشون بود میترسیدماز ماشینای نظامیشون که رگبار بالاش هست میترسیدم ...

وای خدااااا چقدر شبیه منی😂 ایکاش همسرم بیدار بود پیامتو بهش نشون میداد همیشه بهش اینارو میگم میگه اخه ترس نداره دقیقا حرفای منو میزنی

ن اتفاقا سرده یجوریه کاملا خنکهمن کلا سخت خوابم میبره

عزیزم خوش به سعادتت زیارتت پیشاپیش قبول باشه❤️❤️❤️🙏🙏🙏منم دعاکن تااربعین باشوهرم اشتی کنم ازطلاق منصرف بشه دلتنگ بچه مم چندقدم به نیت من برمی داری قربون قدمات برم 💝💝💝

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

خوش به سعداتتون🪻🪻زیارت قبول زائر امام حسین

ما رو دعا کنید به آقام امیرالمؤمنین و پسراش بگید خودشون برا نجمه تدبیر کنن با چیزی که میخواد امتحان نشه براش معجزه کنن

برا ظهور هم دعا کنید

ان شا الله دست پر و دلشاد برگردید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

گلم به نیت رفع مشکل ک دارم دعا کن .ان شالله به سلامت برید و برگردید ...من تو زنذگیم سختی زیاد کشیدم دعا کنید اونی تو ذهنمه درست بشه همه چی حل بشه

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

وای خدااااا چقدر شبیه منی😂 ایکاش همسرم بیدار بود پیامتو بهش نشون میداد همیشه بهش اینارو میگم میگه ا ...

شوهر منم میگه ترس نداره بهش میگم پس برو که داعش تو رو ببره ببینم میترسی یانه🤣

تازه از آمریکاهام میترسم😂 اره همسر منم دقیقا میگه تویی که هنوز از عراقیا میترسی

وقتی میخواستیم از مرز رد شیم ماموری که گذرنامه ها رو چک میکرد شکل آمریکاییها بود مامورای عراقی هم کنارش بودن فقط داشتم سکته میکردم از ترس