2777
2789

۱۰ روز پیش برادر شوهر وسطیم. تصادف بدی کرده بود خدا رحم کرد به زنو بچش   بعدمثلن  یه گوسفند قوچ قربونی میکنن که سرش سلامته. این گوشتو تقسیم کردن برا همه و درو همسایه   مادر بزرگ من  یه زنه پیره. همسایمه. تنها زندگی میکنه. دوتا کوچه  بالا تر ماست.   رفتم دیدم  برادر شوهرم اینا  براش هرچی استخون دنده و پوسته. و دمبه هست براش بردن مثلن قربونیه. اسمش گذاشتن. یه وعده ابگوشتی. خیلی ناراحت شدم دیدم. بهم بر خورد. مگه مادر بزرگم. محتاجه پسراش همیشه یخچالشو پر میکنن 

بعد گوشتو یواشی با خودم آوردم خونه به شوهرم نشون دادم. (گوشت خودمم جای گوشت مادر بردم بزرگم گذاشتم متوجه نشه )به شوهرم گفتم این درسته ؟ بنده خدا گفت من شرمندم باید برم بپرسم ببینم کی همچین حرکتی کرده.  

منم گفتم. نگو ونپرس نه راستشو میشنوی نه چیزی فقط بخاطر یه گوشت قربونی کوچیک میشیم  کار جاریمه که منو  حرص بده. مهم نیست   و … حالا به نظر شما. کار درستی کردم ؟ شما اگه جای من بودید و به خانوادتون اینطوری بی احترامی میشد  واکنشتون چی بود ؟ ممنون میشم جواب بدید  فکرم خرابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاراستشو بگم؟ بنظرم جاریتون وظیفه نداشته ک برامادربزرگ شماگوشت ببره حالاهم ک برده لطف کرده بعداصولا گوشت نذری همینجوریه بعداگ‌واسه شماگوشت خوب گذاشته حرمت گذاشته دیگ نباید توقع کنید تواون لحظه حواسش ب همه چی باشه طرف مثلا ۲۰ بسته گوشت نذری میزاره ماشینش دونه دونه میده میره اینجور نیست ک بشینه یادش بمونه ب فلانی بهترشوبدم ناراحت نشه و....شماهم ک انقدر حساسی واضح بگوازاین ب بعد براخانوادم نذری نبرید

نه افتضاح بود ..... کار شما البته ..... چرا باید اینقدر توقتون بالا باشه که از یه نذری هم توقع دارین . مثلا یکی میره مسجد غذا نذری میگیره شکایت میکنه که چرا لپه هاش زیاده گوشتش کمه ..... من اصلا کارتونو درک‌نمیکنم . ببخشیدا .....