الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگفت مشکل اقتصادی داشتم و خانوادمم با زنم درگیر بودن و ....بچه هم داشت گریه میکرد دیونه شدم
حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
من وقتی اینچیزارو میخونم یا میشنوم به خدا از بچه دار شدن خودم پشیمون میشم واقعا برای حال و اینده دخت ...
واقعاً درست میگی به قول یکی از بستگان میگه بچه آدم نداشته باشه بهتره با این زمونه کثیف یا کسی که یدونه داره بزاره همون یدونه بمونه که بیشتر حواس آدم جمع باشه بهش
جامعه اي كه به رغم ظاهر مذهبي و ارزشيش تهي از تمام فضيلتهاي انسانيست واقعا چرا؟ اشكال كار كجاست آي ...
عزیزم جامعه زمانی مذهبی هست که حداقل هشتاد درصد مردم به دستورات دین اعتقاد داشته باشن و انجام بدن.....اگر جامعه داره به این سمت میره بخشیش بخاطر مال حرومه متاسفانه😔