2777
2789

عینا جبران کن 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید فراموش کرده 

خب شما خودتون وقتی دیدین آنلاینه پیش قدم می‌شدین زنگ می‌زدین

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

عزیزم ساعت ۱ شب چیزی مهم تر از شما نیست من درکتون میکنم

بخدا ده روزه یک ساعت هم برای من نبوده کلا ازم فراریه 

من ظهر بهش زنگ زدم بهش پیام دادم گفتم کارت دارم تماس بگیر باهام 

مامانمم بهش زنگ زد 

جواب هیچکدوممون رو نداد چون بانک بود

وقتی اومد به مامانم زنگ زد به من زنگ نزد 🙂 

من باز خودم بهش زنگ زدم بازم جوابم رو نداد 

باز بهش زنگ زدم جواب داد گفت پنجاه بار زنگ میزنی وقتی جوابتو نمیدن دیگ زنگ نزن💔 

بعدم گفتم کجایی مگه گفت کافه ام 

میره کافه پیش رفیقاش تخته بازی می‌کنه انقد اونجا براش مهمه انقد حال می‌کنه اونجا 

بخدا ده روزه یک ساعت هم برای من نبوده کلا ازم فراریه من ظهر بهش زنگ زدم بهش پیام دادم گفتم کارت دارم ...

متاسفم عزیزم خیلی بده اینجوری ک 

همیشه اینجوری بوده یا الان اینجوری شده؟

فایده نداره خورد میشی با این شرایط ک

بخدا ده روزه یک ساعت هم برای من نبوده کلا ازم فراریه من ظهر بهش زنگ زدم بهش پیام دادم گفتم کارت دارم ...

وقتی میره با دوستاش تخته بازی میکنه یعنی هنوز کوچیکه و آمادگی نداره برای ازدواج و... 

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌