یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تاپیک قبلیت نبودم ولی تاپیکتو به خودم گرفتم اشکال نداره که؟🥺😂
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
نه بابا، چ اشکالی ؟راحت باش خونه خودتهتو هم از مایی
باشه پس😌❤️
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
همینقدر ک آدم خوب داره، همینقدر بد و زبون نفهم دارهدیشب ی بنده خدایی تاپیک زد طرف الکی الکی هزارن فح ...
اره خب همه نوعه ادم اینجا هست اما خب من حرصم میگیره از اونا ک میان تاپیک میزنن وای نی نی سایت فلانه بهمانه فرهنگ ندارن شعور ندارن اخه بگو تو اگه باشعوری جم کن برو لطفا