2777
2789

ار هر انگشتشون مهربونی میباره🥺

تو هر تاپیکی میان واسه ی کمک

تو تاپیک قبلیم بهم این همه شب بخیر گفتن

چه قلب پاکی دارید باشه ازین فرشته ها💗

از همتون ممنونم واقعا 

اما الان چون دارم میرم بخوابم اگه جوابتونو ندادم ناراحت نشیدا

شببخیر فرشته خانوم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیک قبلیت نبودم ولی تاپیکتو به خودم گرفتم اشکال نداره که؟🥺😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

فک کردم تیکه انداختی😐

اخه تا حالا کسی نگفته نی نی سایتیا خوبن 

همشون میگن نی نی سایتیا بی فرهنگن در حالی ک خودشونم نینی سایتین

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
فک کردم تیکه انداختی😐اخه تا حالا کسی نگفته نی نی سایتیا خوبن همشون میگن نی نی سایتیا بی فرهنگن در ح ...

همینقدر ک آدم خوب داره، همینقدر بد و زبون نفهم داره

دیشب ی بنده خدایی تاپیک زد طرف الکی الکی هزارن فحش رکیک بهش داد

انگار از تيمارستان فرار کرده بود

نه بابا، چ اشکالی ؟راحت باش خونه خودتهتو هم از مایی

باشه پس😌❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

همینقدر ک آدم خوب داره، همینقدر بد و زبون نفهم دارهدیشب ی بنده خدایی تاپیک زد طرف الکی الکی هزارن فح ...

اره خب همه نوعه ادم اینجا هست  اما خب من حرصم میگیره از اونا ک میان تاپیک میزنن وای نی نی سایت فلانه بهمانه فرهنگ ندارن شعور ندارن  اخه بگو تو اگه باشعوری جم کن برو لطفا 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞