2777
2789

کسی که تازه عضو شده و سناریو میچینه باید تاپیکش حذف بشه

انگار ما خودمون خیلی حالمون خوبه، با روح و روانمونم بازی میکنن

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

چون دروغ بود اونجا گفتم ابنجاهم میگم همون روزی ک تند تند تاپیک میزد من گفتم این احتمال ۹۰ درصد میاد ...

خب همه که مثل هم نیستن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پریود وجود نداره چیشد ی صفحشو خوندم ترکید  دلایل عالمانه ی اسی رو کامل نخوندم یکی تعریف کنه چی میگفت  چی زده بود

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

اگه دروغ بود ک خاک توسرش همه رو بدجور ناراحت کرد احمق

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

همش داشتم دعا میکردم دروغ باشه واقعا انسانیت از بین بعضی آدما رخت بسته رفته بابا به خدا ما خودمون به اندازه کافی داغون ث غمگینیم نکنید خواهرای من اخه چی بهتون میرسه جز اینکه ملت رو غمگین تر و ناراحت تر میکنید اخه چرا به منم توضیح بدید چرا 

منم داشتم میخوندم مسخره ها ترکوندن 😂

حالا ببینم ب اونی ک گزارش زده مدال میدن یا ن 😂😂😂

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

اعلامیه رو ندیدم ولی کلیپ مال یکی دیگه بود که تو اینستا گذاشته بودن

خب به هرحال تو اینستاهم گزاشته باشن برای یمی هست دیگه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بعد من از دیروز میگم تاپیک قبلیو بترکونید نمیترکه چرا 😂💔

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

دروغ بود اون فیلمم بچها میگن تو اینستا بوده

وای خداروشکر. نمیدونی چقدر تحت تاثیر قرار گرفتم. وقتی اینجور چیزا رو میخونم همش خودمو تو اون شرایط تصور میکنم‌. الانم با دوتا بچم تنهام شوهرم نیستش🥺خیلی حال بدی داشتم😭

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤